Home » Свят » Помните ли „Д-р Куин Лечителката“? 67-годишната Джейн Сиймор сложи 20-годишните манекенки в малкия си джоб СНИМКИ
Помните ли „Д-р Куин Лечителката“? 67-годишната Джейн Сиймор сложи 20-годишните манекенки в малкия си джоб СНИМКИ

Помните ли „Д-р Куин Лечителката“? 67-годишната Джейн Сиймор сложи 20-годишните манекенки в малкия си джоб СНИМКИ

Джейн Сиймор не спира да показва младежка фигура, почти невероятна за жена на нейната възраст. Миналата година тя се превърна в най-възрастния модел на „Плейбой“.

Джейн се появи в еротичното списание на 67 години. Съвсем скоро, на 15 февруари, звездата от „Доктор Куин Лечителката“ ще навърши 68, а изглежда зашеметяващо, видя Преса 24.

Актрисата пусна своя снимка в Инстаграм, на която позира по бански по време на ваканция на Хаваите. На кадъра се вижда, че хубавицата поддържа тялото си слабо и стегнато, и почти не се вижда разлика в извивките ѝ от дебюта ѝ като Момиче на Бонд през 1973 г. в „Live and Let Die“.

Под кадъра тя написа:

„Днес съм на вълна синьо! Сини небеса, син океан, син бански! Благодарна съм за възможността да се наслаждавам на това прекрасно слънце“.

В интервюто за „Плейбой“ миналата година тя заяви:

„Чувствам се много по-секси сега, отколкото като бях по-млада. Тогава си казвах: „Господи, трябва да съм секси, но какво означава това. Има огромна свобода в това да живееш толкова дълго, колкото мен. Както казваше баща ми: „Чувствам се добре в своята кожа.“

Сиймор има близо 50-годишна кариера на сцената, в киното и телевизията. Печелила е много награди, сред които две отличия „Златен глобус“ и едно „Еми“.

Сиймор разказа пред Playboy за опита си със сексуалното насилие. През 1972 година Сиймор трябвало да отиде в дома на влиятелен продуцент заради роля. Джейн разказа, че отишла с такси до къщата, където с продуцента изгледали тестовете, след като той се обърнал към нея и казал:

„Убеждавах всички, че ти си перфектният човек за тази роля. Не беше лесно. Сега е твой ред.“

Тя отвърнала: „Да, ще направя пробите“, а продуцентът отвърнал:

„Не, не, сега е твой ред. Направих го за теб“ и поставил ръка върху крака ѝ. Тя успява да се измъкне невредима, но след случката Сиймор се връща в Англия и прекратява актьорската си кариера.“Надебелях. Всяка сутрин печах хляб и още сутринта го изяждах целия. Бях решила никога повече да не се занимавам с това.“

След това обаче получава шанса да играе в пиеса на Хенрик Ибсен и се връща в играта.

„Хората ми казваха: „Ти си като Феникс“. Не, просто имах много силен пример в лицето на майка ми“, казва Сиймор.

Източник: За Жената