Home » Клюки » Позабравената Рени рестартира кариерата си в Сърбия
Рени рестартира кариерата си в Сърбия

Позабравената Рени рестартира кариерата си в Сърбия

В западната ни съседка Рени бе сред големите звезди преди близо 20 години, припомня presa24.

Днес почитателите още я помнят и даже слушат песните й, но след паузата, която пайнерката направи преди време в професионален план, позициите й на сръбската музикална сцена съвсем логично отслабнаха – отбелязва изданието.

Е, след много усилия Рени най-после се добра до възможността да възвърне славата си сред сръбските си почитатели. Певицата се появи в целия си блясък в популярно сръбско риалити и се изяви на пищно парти заедно с дуетния си партньор Ера Ойданич. Сръбското шоу е като „Биг Брадър“ и участниците са изолирани от света, но има любовен характер. Затова и името на риалитито е „Parovi“, което означава двойки.

В продължение на половин час Рени поздравяваше риалити звездите със златни сръбски хитове под съпровода на оркестър на живо. Певицата вдигна градуса на настроението, участниците в шоуто я аплодираха на крака, а солистът на оркестъра й акомпанираше в изпълнението на „Йорговани“. Шоуто се излъчваше по телевизия „Happy TV“, която отделно даде на Рени няколко хилядна зрителска аудитория в прайм тайма на медията.

50-годишната певица има издадени 4 албума на сръбски език, продуцирани от голямата звезда Лепа Брена.

kliuki.ws