Home » България » Пловдивчанка изригна: Отидох за антигенен тест, а ми сложиха ваксина без да знам!
Пловдивчанка изригна: Отидох за антигенен тест а ми сложиха ваксина без да знам!

Пловдивчанка изригна: Отидох за антигенен тест, а ми сложиха ваксина без да знам!

Сложиха ми ваксина, без да знам. Това написа в социалните мрежи пловдивчанка и разпали мощна дискусия, пише „Марица“.

Жената твърди, че преди три дни е отишла до лаборатория за изследване на антитела.

„Още на другия ден започна да ми изтръпва ръката и досега на моменти не я чувствам. Гледах на другата страна, не знам нищо. В лабораторията ми казаха, че там не поставят ваксини. Да не са объркали нещо?“, пита тя и търси мнението на други пловдивчани в мрежата.

„Честито. Имаш си коледен подарък!“, шегува се потребител на фейсбук. „Чудя се какво да напиша. Трия и пак се чудя“, коментира друг.

Има и хора, които надълго и нашироко обясняват, че няма как жената да не разбере, че й е поставена ваксина. Някои пък смятат, че е права и че лабораториите ваксинират тайно. Дори я съветват да потърси адвокат.

Ето част и от останалите коментари на потребители от мрежата:

„Ваксина се поставя мускулно, а кръв за изследване на антитела се взема венозно. Много изпростяхте!“

„Да се обади на лекар не да пише в интернет. Може да й изтръпне ръката за цял живот, кухи лейки колкото искаш. Ваксина и били поставили, ами ако е инсулт? Дали тогава ще пише простотии. Ама нали сега е модерно да се пише дори цвета на изходеното в тоалетната.“

„И аз така. Веднъж отидох до библиотеката и библиотекарка да вземе да ме зарази с трипер. Повече няма да им стъпя в смотаната библиотека. Заради тях жена ми ме фрасна със супника по главата и го счупи. Супника беше от мама, за сватбата. Не смея да кажа на мама че и тя ще ме бие. За пръв и последен път стъпвам в библиотека.“

„По голяма простотия от тази несъм чувал, ваксината се поставя мускулно, всичко това е плод на антиваксери!“