Home » Забавно » Писмо до вас: Изберете плик и разберете посланието на съдбата, какво ви чака в бъдеще
Изберете плик и разберете посланието на съдбата

Писмо до вас: Изберете плик и разберете посланието на съдбата, какво ви чака в бъдеще

В нашия мимолетен свят събитията се заменят с много скорост, а понякога дори нямаме време да спрем, да си поемем дъх и да се огледаме.

Вселената с всичката си сила иска да ни помогне и да ни води по правилния път, непрекъснато ни дава намеци и знаци, повечето от които просто не забелязваме, и не придаваме на останалите правилното значение.

Ние всички искаме да променим живота си към по-добро, но недостатъчната зрялост не ни позволява да видим онези аспекти, които на първо място се нуждаят от внимание. Нека съдбата ви даде няколко съвета, които да ви помогнат да изберете по-успешен сценарий за живота си!

Затворете очи, вземете 3 дълбоки вдишвания и се опитайте да намерите тишина в себе си. След това внимателно погледнете изображението и изберете един плик, който е предназначен за вас. Не променяйте решението, не обръщайте внимание на номерата. Вие веднага ще разпознаете вашия плик!

Изберете вашия плик интуитивно!

Плик №1

Зората винаги идва и няма значение в какво. Да, нощта се оказа полярна и успя да постигне почти цялата си тъмна власт. Не се отчайвайте, първият плах от щастие ще се появи на хоризонта, който ще прерасне в огромен топъл поток от светлина. То ще загрее и ще вземе всички аспекти на живота ви от състояние на прекъсната анимация.
Трудните времена винаги съпровождат духовното развитие и напредък, съдбата ни изпитва за сила и се опитва да я направи още по-силна и по-жизнеспособна. Вие сте издържали всички изпити, а пред вас има широка, свободна и ослепителна бяла ивица.
Промените в живота ви ще започнат да се случват в близко бъдеще и вие, от своя страна, не се опитвайте да замразите чувството на щастие и да продължите да се движите, а Вселената ще ви възнагради с още по-големи ползи.

Плик номер 2

Или Вселената ще реши да ви зарадва, или да изпълни вашето желание. Имате големи промени, които идват в две важни области на живота – лична и финансова. Това е рядък късмет, когато едновременно се променят два такива важни аспекта на живота. Макар че може би ще зависи и от другото.
Следващите три месеца ще бъдат за вас най-успешните през годините, ще ви накарат да погледнете на света и да се почувствате като абсолютно щастлив човек.
Опитайте се да не изплашите късмета със съмнения и очакване на нещо лошо, не програмирайте себе си, че всички щастливи промени ще изчезнат в един миг, като сън. Вие ще получите това, което заслужавате. Тя ще бъде само твоя, защото наистина го заслужаваш.

Плик номер 3

Ежикът дълго време се скиташе в мъглата и безкрайно го наричаше кон. Не го практикувайте в живота, отворете очите си, вземете фенерче или поне го докоснете в същата посока. Това със сигурност ще ви доведе до правилния път в живота.
Хаотичните движения в кръг объркват вас и хората около вас. Дори и да нямате ясна представа какво искате, как Вселената може да ви зарадва с подаръци? Изберете цел, вървете напред, дори ако изглежда, че сте отново объркани и се объркате там, дори ако нямате сила и желание, дори ако всички около вас обезкуражават – не се обръщайте и не спирайте.
Скоро ще се озовете там, където другите не могат дори да мечтаят. Вие сте способни на много, не се оставяйте.

Плик номер 4

Миналото е минало и връщането няма да работи. Но да се забие без да се движи в настоящето и да продължи да се придържа към въздуха с ръцете си е съвсем реално. Но имаш ли нужда от това? Без значение колко е добро, напред ще има много по-добро.
Вселената никога не приема нещо добро от нас, за да даде лошо в замяна. Сега не мислите така, но тогава осъзнавате, че резултатът е струвал всичките неприятни моменти.
Погледнете през прозореца, усмихнете се на слънцето и се запитайте дали наистина имам това, което заслужавате. Ако да, тогава ви поздравяваме. И ако в края на краищата не, тогава помислете как можете да го промените.
Разсърдете се на себе си по един добър начин за това колко безсмислено си губите живота. Двойките няма да живеят сега. Направете усилие над себе си и Вселената ще подкрепи всичките ви начинания, тя обича онези, които обичат живота.

Плик номер 5

Умората, натрупана дълго време, ще даде път на радост и наслада. Какво точно ще бъде причината е неизвестно. Може би това е подобрение във финансовата сфера на живота или нови отношения, които превръщат целия ви свят с главата надолу и може би заслужена почивка.
Във всеки случай няма да има повече причини за негативни мисли, но ще има ярко слънце, топъл бриз и желание за полет! Доверете се на Вселената и се наслаждавайте на вълнуващия процес на промяна на живота ви.
Споделяйте усмивки и топлина с другите, и тази положителна енергия ще ви се върне в умножена форма.

Източник: За Жената