Home » Зодии » Павел Глоба: 5 зодии ще се радват на невиждан късмет през 2022 г.
Павел Глоба: 5 зодии ще се радват на невиждан късмет през 2022 г.

Павел Глоба: 5 зодии ще се радват на невиждан късмет през 2022 г.

Известният астролог Павел Глоба състави нов хороскоп за 2022 година и разказа кои знаци от зодиака ще станат истинските късметлии.

Според новия хороскоп на Павел Глоба някои хора ще имат финансов късмет в годината на Тигъра, а други – в личния си живот.

По думите му невероятен аспект в различни насоки ще застигне точно пет зодии.

Хороскоп за Овен за 2022 г.

Мотото на Овен през 2022 г. е смелост и решителност. Тази зодия не трябва да се страхува от промените в живота, те са само към по-добро. Овенът ще успее да стане финансово независим.

Девата е сред щастливите знаци на 2022 г.

Девата ще стане и любимка на Водния тигър, което ще я доведе до шеметен успех. Глоба прогнозира, че самотните Деви ще срещнат любовта си през 2022 година. А астрологът предсказва попълване на семейните представители на тази зодия.

На Скорпионите се обещава успех през 2022 г.

Кариерният растеж очаква Скорпион, той ще може да стане финансово независим и да изпълни заветните си мечти. Ако този знак на зодиака не е мързелив, техният труд и усилия ще бъдат заплатени дори не двойно, а тройно.

За Везните късметът ще донесе приятни изненади през 2022 г.

Везните ще имат финансова независимост и изпълнение на най-съкровените желания, но си струва да бъдат по-упорити и по-уверени в себе си. Състоянието често идва с приятни изненади.

Глоба обещава финансов успех на Водолея през 2022 г.

Водолеите ги очакват финансови успехи през 2022 г. Този знак от зодиака ще получава изгодни предложения по отношение на работа и бизнес.

По-рано астролозите разказаха кои знаци на зодиака през следващата година ще се сблъскат с проблеми, кои от тях ще се сблъскат с неприятни срещи и прегаряне.