Home » Здраве » Осем начина да се отървете от енергийни вампири
как да се отървете от енергийни вампири

Осем начина да се отървете от енергийни вампири

Ефективни начини да разкарате енергийните вампири, научи presa24.

1. Подсилването на биополето се постига с медитация. Например: всеки ден палете 3 свещи и ги гледайте 5-10 минути. За седмица ще изчистите биополето си, пише “Журнал“.

2. Не трябва да се боите от уроки – страхът ви прави уязвими.

3. Прочетете 3 молитви – всяка по 3 пъти. Така засилвате биополето си.

4. Представете си, че имате скафандър с огледална повърхност отвън и че всички зли мисли се отразяват от него и не достигат до вас. Друг вариант: представете си, че имате огледало в ръката. Насочете го към човека, който ви влияе зле и лошите мисли ще бъдат отблъснати от огледалото.

5. Завържете в парче плат малко (около чаена лъжичка) едра сол. Сложете я в джоба си. И мислено си кажете: „Това е моята защита!“.

6. Вземете топъл душ – представете си, че цялата отрицателна енергия се стича надолу.

7. Дърветата ни дават енергия – обгърнете едно дърво, почувствайте с краката си корените му – помолете за енергия. Ще усетите как „политате“.

8. Един от най-добрите начини за възстановяване на енергетиката е дългата разходка – задължително е обувките да са с тънка подметка и да се ходи не по асфалт, а върху пръст.

Но избягвайте разходки при пълнолуние – тогава човек губи много енергия.

Най-сигурният и бърз начин да се отървете от енергийния вампир (какъвто и тип да е той) е усмивката, вашият смях – с него вие храните собствената си енергия и не позволявате на никого да краде от нея.

марица