img

Осем начина да се отървете от енергийни вампири

/
/
/
597 Views

Ефективни начини да разкарате енергийните вампири, научи presa24.

1. Подсилването на биополето се постига с медитация. Например: всеки ден палете 3 свещи и ги гледайте 5-10 минути. За седмица ще изчистите биополето си, пише “Журнал“.

2. Не трябва да се боите от уроки – страхът ви прави уязвими.

3. Прочетете 3 молитви – всяка по 3 пъти. Така засилвате биополето си.

4. Представете си, че имате скафандър с огледална повърхност отвън и че всички зли мисли се отразяват от него и не достигат до вас. Друг вариант: представете си, че имате огледало в ръката. Насочете го към човека, който ви влияе зле и лошите мисли ще бъдат отблъснати от огледалото.

5. Завържете в парче плат малко (около чаена лъжичка) едра сол. Сложете я в джоба си. И мислено си кажете: „Това е моята защита!“.

6. Вземете топъл душ – представете си, че цялата отрицателна енергия се стича надолу.

7. Дърветата ни дават енергия – обгърнете едно дърво, почувствайте с краката си корените му – помолете за енергия. Ще усетите как „политате“.

8. Един от най-добрите начини за възстановяване на енергетиката е дългата разходка – задължително е обувките да са с тънка подметка и да се ходи не по асфалт, а върху пръст.

Но избягвайте разходки при пълнолуние – тогава човек губи много енергия.

Най-сигурният и бърз начин да се отървете от енергийния вампир (какъвто и тип да е той) е усмивката, вашият смях – с него вие храните собствената си енергия и не позволявате на никого да краде от нея.

марица

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *