Home » Разкрития » Нежна война: Как да победите любимата колежка на мъжа си
Как да победите любимата колежка на мъжа си

Нежна война: Как да победите любимата колежка на мъжа си

Дори отношенията на мъжа ви и неговата любима колежка да изглеждат напълно невинни, а разговорите им – безвредни, все пак е добре да очертаете някои граници пред въпросната колежка.

Ето как, научи presa24.

1. Накарайте го периодично да се прибира за обяд

Планирайте романтичен обяд за вашия любим. Нека знае за него предварително, за да изчисти календара си от други ангажименти. Направете или купете специален обяд за него с всичките му любими храни, включително и десерт. Използвайте хубави чинии, чаши, салфетки и сребърни прибори. Можете да идете на пикник в близкия парк или да седнете да пиете кафе в близкото заведение. Облечете се небрежно, но секси и се старайте да ухаете добре. Можете ли да си представите изражението на неговата колежка, когато ѝ каже, че не може да обядва с нея, защото има специална среща с вас? Правете подобни обеди веднъж седмично или месечно стига да можете да излизате от работа). Важното е другата жена да знае, че не е най-предпочитаната компания за хапване.

2. Маркирайте територията си

Макар това да е характерно за кучетата, не пречи и вие да персонализирате работното пространство на мъжа си, да му сложите ваша снимка на бюрото, друга – на стената до вратата и т. н. Тези снимки (може да са от сватбата ви, от кръщенето на децата ви, от последната ви почивка и т. н.) ще служат, за да му напомнят за ангажимента му към вас (ако се наложи), а на въпросната платонична приятелка да ѝ напомнят, че той не е свободен, а семеен мъж.

3. Срещнете се с нея

Тя може би не е толкова вълнуваща, красива или забавна, колкото си мислите, затова си заслужава да се срещнете с нея и дори да се опитате да я опознаете. Ходете на всички фирмени партита на мъжа си (ако сте поканена, разбира се). Ако тя е там и е с нейния си мъж, поканете ги на семейна вечеря в дома си. Нека тя да се запознае с вашия щастлив личен живот и да ви разкаже за нейния. Бъдете нежна и любвеобвилна със съпруга си пред нея. Дръжте се приветливо, за да не изглеждате отчаяна и ревнива. От една подобна вечеря ще разберете дали това между тях е невинно приятелство и колегиалност или става въпрос за зараждаща се любовна афера.

4. Намерете ѝ мъж (ако е свободна)

Ако въпросната секретарка/колежка на мъжа ви е необвързана, най-добре е бързо да ѝ намерите подходящ приятел. Може би имате свободен брат, приятел, братовчед или колега, който да е подходящ за нея?

Поканете го на гости, в деня, когато сте поканили и нея, за да не изглежда сватосването прекалено явно. Ако другият мъж е привлекателен, но тя не покаже никакъв интерес към него, може би наистина си пада по вашия и трябва да бъдете нащрек. Не е нужно да се побърквате. Мъжете не обичат истерични жени – те не са никак секси, но все пак трябва да намерите начин да се уверите, че половинката ви има очи само за вас.

марица