Home » Здраве » Народната лечителка Лидия: С тази лечебна вода си излекувах всички кариеси! (РЕЦЕПТА)
Народната лечителка Лидия: С тази лечебна вода си излекувах всички кариеси

Народната лечителка Лидия: С тази лечебна вода си излекувах всички кариеси! (РЕЦЕПТА)

Народната лечителка Лидия успя да постигне страхотно укрепване на зъбите и венците чрез лечебна вода, видя Преса 24!

Лидия е сред онези жени, които не вярват на лекарите и обичат да се лекуват сами. Това през годините й е носело доста позитиви. Един от тях е свързан с устата, която тя успява да укрепи чрез своя лечебна вода.

Народната лечителка приготвя този лек редовно от месеци насам и сега има уста като на 20-годишна. Тя не страда от нито един проблем, свързан със зъбите и венците, а преди е било точно обратното.

“Имах няколко зъба, които буквално се рушаха. Когато си миех зъбите, постоянно ми течеше кръв от венците. Сега съм доволна. С тази вода се преродих.”, разказва Лидия.

Тази лечебна вода се прави много просто, а ефектът е поразително добър. Тя се приготвя бързо и на практика струва стотинки.

Рецепта: Слагате 3 суп. лъж. стрита или счукана кора от дъб в 1 ч. ч. вода. Ври за 25 минути на водна баня. После прецеждате в подходящ съд. Това е всичко, вече е готово за използване.

Приложение: Използва се 5-6 пъти на ден. Точното приложение е чрез жабуркане. След всяко хранене е задължително да се жабуркате, а и не само тогава.

Имайте предвид, че тази лечебна вода не може да се съхранява дълго. Ако не свърши още на първия ден, може да се използва още максимум един ден след това. Съхранението й става задължително на хладно и сенчесто място.

Дъбовата кора по принцип е изключително полезна за зъбите и венците. Тя е в състояние да укрепи зъбния камък и дори лекува кариес.

“Имах много развалени зъби, трябваше да ходя на зъболекар със седмици, но успях да се оправя благодарение на тази рецепта.” – казва Лидия.

Този лек помага много на цялото състояние на устата. Той действа противовъзпалително на лигавицата, небцето, ларинкса, фаринкса и гърлото. Помага страшно много и при пародонтоза.

Източник: Здравно