Home » България » Направете това в дома си и ще привлечете парите и късмета
как да привлечете парите и късмета

Направете това в дома си и ще привлечете парите и късмета

Още от древността хората съвсем бързо и лесно са привличали парите, щастието и радостта в дома си, припомня presa24.

Така освен това те са пъдели и лошата енергия от жилището си, а всичко отнемало секунди. Оказва се, че всички притежаваме нужното в дома си, но не сме и подозирали за свойствата му.

как да привлечете парите и късмета

Древните вярвали че дафиновият лист носи успех, и изпълнява желанията. Той пази уюта в дома, има силна енергия и се използва за почистване на жилището заради силната си енергия.

Освен това е много полезен срещу влага и неприятна миризма в дома ви. За целта просто трябва да изгорите едно листенце от него. Той съдържа етерични масла, които имат способността да отпускат тялото и почистват дихателните пътища.

Когато в дома си изгорите листо, жилището се изпълва със свежест, лошите миризми изчезват, главоболието се изпарява, а дишането ви става по леко.

Това нещо помага идеално при борба със стрес и безсънието. Хората моментално усещат зареждане с положителна енергия.

Дафиновият лист отблъсква насекомите и успешно ще кажете „сбогом“ дори на молците.

Вземете един дафинов лист, сложете го в чиния, запалете го и обиколете стаята, докато листото не изгори напълно. Може да излезете след това от стаята за 10-на минути. Гарантирам ви, че моментално щом се върнете, ще усетите промяната и колко по-добре ще се почувствате моментално.

Марица