Home » Life Story » Мъж се ожени за тризначки, които не искат да бъдат разделени
Мъж се ожени за тризначки които не искат да бъдат разделени

Мъж се ожени за тризначки, които не искат да бъдат разделени

Жител на Конго стана изключително популярен в Интернет пространството след като сключи брак с тризначки. Жените са съгласни да си поделят един младоженец, само и само да не се разделят.

Лавузо, който е 32 години стана популярен благодарение не на една, не на две, а на три булки наведнъж – Наташа, Натали и Надега.

Медиите съобщават, че Лавузо за първи път се запознал с Натали в социалните мрежи и се влюбил в нея. Двете сестри на Натали обаче го подмамили да мисли, че излиза само с приятелката му. Предполага се, че не е успял да различи еднояйчните тризнаци и в крайна сметка и трите сестри се влюбили в него.

Накрая и трите дами искали да се омъжат за него, а той просто не можел да им откаже.

„Първоначално, когато му казахме, че трябва да се ожени за всички ни, той беше шокиран. Но тъй като той вече се влюби във всички ни, нищо не можеше да попречи на плановете ни, защото и ние бяхме влюбени в него, каза Натали пред AfriMax. „Въпреки че хората смятат, че три жени не могат да споделят един съпруг, ние сме свикнали да споделяме всичко от детството.“

Трите момичета са били убедени, че само бракът е могъл да ги раздели една от друга, но когато срещнали своя избраник всичко се променило.

Мъжът споделя, че в началото едва не получил удар. Попитал ги е коя от тях е Натали. Те пък му споделили, че се е срещал с всяка една от тях в различните дни, когато са имали среща.

Решението на мъжа обаче не е възприето добре от неговото семейство. Неговите родители не били съгласни и дори не се появили на сватбата. Неговите сестри първоначално също били шокирани, но после подкрепили брат си.

На новото семейство… честито и много семейно щастие.