Home » Клюки » Миро Каризмата бил влюбен във Венета Райкова
Миро Каризмата бил влюбен

Миро Каризмата бил влюбен във Венета Райкова

Миро си паднал по Венета Райкова, докато била в предаването „Частен случай“ по БНТ, научи presa24.

Венета Райкова получи неочаквано обяснение в любов в ефира на предаването „Папапараци“, което води по Би Ти Ви – пише в. „Уикенд“. При това не от кой да е, а от певеца Миро, тийнейджърския блян на хиляди момичето още от времето, в което с Галя жънеха успехи като дует „Каризма“ – отбелязва изданието.

Хитовият изпълнител имал увлечение към водещата, която тези дни издаде поредната си книга, в зората на нейната кариера. Тогава Венета Райкова бе сред репортерите в предаването „Частен случай“ по БНТ.

„Чаках с нетърпение да започне предаването. Ти беше моята любимка. Живеех за онзи момент. Не знаех, че ти си онова, същото момиче“ – призна Миро и озадачи водещата. Блондинката като че ли първо допусна, че е шега, но певецът продължи с откровенията.

По-късно, когато Венета Райкова се изрусила и продължила да се изявява пред камера, новече в други предавания, той я срещал често, но не я разпознавал. Дълго време нямал представа, че е същото момиче, заради което следял предаването по БНТ. Всеки път, когато я видел на екран, имало „едно щрак, едно вълнение““.

„Бях влюбен в теб“ – завърши Миро, при което блондинката загуби дар слово за момент.

kliuki.ws