Home » Зодии » Месечен хороскоп: Страсти, много пари и шокиращи успехи за 3 зодии през март
шокиращи успехи за 3 зодии през март

Месечен хороскоп: Страсти, много пари и шокиращи успехи за 3 зодии през март

Какво предричат звездите за месец Март, научи presa24.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през март ще наложи добре да си организирате плановете, тъй като ви предстоят няколко важни или неочаквани срещи или събирания. В повечето случаи те ще бъдат по-приятен повод. Възможно е едно такова събитие да бъде свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Новите познанства, които ще създадете през този месец ще се развиват добре и ще ви донесат полезна информация, знания или нови възможности. Въпреки някои спадове в настроението ви през март или различно от очакванията ви развитие на конкретни събития, този месец ще бъде важен етап в развитието ви нагоре и напред.

Приемайки хора и събития такива каквито са, ще ви бъде от голяма полза. Късметът в много отношения ще бъде на ваша страна, стига да не злоупотребявате с него. Една промяна в семейството, в работата или в личния ви живот, ще има бавно развитие през следващите месеци от годината. През март може да ви притесни новина свързана със здравето на човек, когото познавате, но нещата определено няма да са трагични и ще изискат време и внимание за правилно лечение. Март ще бъде сложен месец за личния любовния живот на жените Овен, които могат да проявят желание да командват или да контролират събития и отношения, което ще срещне сериозен отпор от страна на други хора.

Дали ще се намери компромисен вариант или ще се стигне до раздяла, ще зависи от конкретните действия на всеки един човек. Младите мъже много по-ярко ще показват през този месец своята нетърпимост или нетърпение, неща които ще са в основата на някои неприятни спорове или конфликти. Мислете добре преди да кажете нещо, и преценявайте внимателно своите действия. Не мислете единствено за това, какво вие ще спечелите и какво е важно само за вас.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през март ще преживеете емоционално някои неприятни ситуации или проблеми в живота на дете или млад човек, който живее на някакво разстояние от вас. През този месец може да ви разтревожи неприятна новина свързана с пътуване на млади хора. През март ще обсъждате с човек от приятелското си обкръжение някои финансови ситуации във вашия или в неговия/ нейния живот. Най-вероятно става дума за договор или банков документ и ситуация, която ще изиска едно по-голямо внимание.

През този месец ще ви изненада присъствието или отсъствието на мъж от работния ви колектив. През март ще ви зарадва важна или полезна за вас придобивка за дома ви. Някои от вас може да се зарадват на нов дом или на нова квартира. Въобще имотните ви дела ще се развиват позитивно за вас. През този месец хубавите и лошите събития ще вървят ръка за ръка, и въпреки че вторите няма да ви засягат пряко, те все пак ще касаят хора, с които имате близки контакти. Така една новина за неприятно събитие в живота на човек от кръга ви познати ще ви изненада, тъй като не е имало никакви симптоми или сигнали за подобно събитие. През този месец следете внимателно семейния си бюджет, разходите и приходите, и не си позволявайте рискови действия или необмислени, ненавременни покупки.

Март вещае различни неочаквани събития и преживявания в живота на мъжете на 35 годишна възраст. Това ще бъде интересен месец за тези от вас, които търсят нова работа или нови възможности за изява в кариерата.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през март ще възникне напрежение от финансов характер с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Напрежението може да касае финансов или банков документ, споразумение помежду ви и др. През този месец избягвайте финансови отношения с непознати хора, и ако възникне такава необходимост бъдете внимателни в детайлите. През март ще сте много по-емоционални в мислите си относно дете или млади хора, които са на разстояние от вас поради различни причини.

През този месец ще сте склонни по-често да се връщате към минали спомени и философски да разсъждавате за живота около вас. Март ще ви зарадва с някаква придобивка или с подарък от жена. Много приятни отношения или начинания ще имате с жени родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. През този месец една неприятна ситуация ще ви разграничи от човек, който е бил в кръга ви от приятели. Вероятно ще видите другата страна от неговия или нейния характер, които ще ви накарат да разберете, че този човек не може да бъде ваш приятел.

Март ще изисква внимание и грижи за здравето ви, като е възможно да възникне неочаквано здравословно неразположение или неочаквана необходимост от лекарска консултация, от болнично лечение и др. През по-голямата част на месеца настроението ви ще бъде колебливо, нестабилно, което няма да се хареса дори на вас самите.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през март ще ви тревожат проблеми и събития в живота на мъж, които няма да ви изненадат, тъй като поради някаква причина сте ги очаквали. Възможно е те да имат връзка със здравето на този човек, с неговата работа или семейство. През този месец ще имате очакване за важно събитие свързано с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. През март ще планирате различни събития важни за семейството ви. Възможно е да се съберете с роднини или с приятели във вашия дом по важен за вас повод. Ваш родственик роден под знака на Рак, Риби или Скорпион, също ще бъде повод за специални преживявания.

През март ще ви зарадват различни новини от финансов характер, получаване на пари от работа или друг източник, възникване на нови възможности за допълнителни доходи. През март ще бъдете съпричастни към специално събитие в живота на жена, която живее в друг град или държава. Жените над 35 години ще имат много благоприятен месец за пътуване с цел туризъм, почивка или гостуване. Март ще бъде благосклонен и към любовния ви живот, особено ако имате партньор, който в момента живее на някакво разстояние от вас. Този месец вещае срещи и важни за бъдещето на вашите отношения разговори.

През март младите мъже от този зодиакален знак да пазят личните си вещи информация от кражба или достъп на лица със злонамерени намерения. Може да изгубите нещо важно за вас или много лична информация да стане публично достояние.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през март ще имате един интересен, динамичен и емоционален месец, с различни новини или събития, които ще се случат на разстояние от вас. Тези събития може да касаят ваши роднини или приятели, но могат да имат и обществено, политическо значение. Това ще бъде благоприятен месец за пътуване, за грижи или подобрения в допълнителен имот, който притежавате и др. През март ще успеете да помогнете чрез съвет, пари или по друг начин на млад човек, който се опитва да разреши сложни неприятности в личния си живот.

Вашата намеса определено ще бъде за добро, но не правете нищо преди този човек да ви е поискал помощ. Някои от неприятните събития през март ще са свързани със здравословен проблем на ваш роднина или приятел, чието развитие все още продължава да ви тревожи. Много важно през този месец ще бъде да избягвате песимистични настроения и страхове, връщане към неприятни спомени и преживявания, контакти с конфликтни или негативни хора. Събития свързани с раждането на дете няма да ви изненадат, но и няма да се случат по начина, по който вие очаквате. През този месец ще следите събития в живота на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който ще се намира в ситуация на вземане трудни решения за бъдещето си.

Младите жени ще преживеят на стресова ситуация на работното си място, която ще има връзка с колеги или с клиенти. Мъжете над 35 години ще имат благоприятен месец за уреждане на финансови документи, от които очакват да получат пари или да си осигурят някакви дълготрайни приходи.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през март ще преживеете неочаквани ситуации или изненадващи събития свързани с вашия дом или с някой от кръга ви роднини. Някои от изненадите през този месец ще бъдат свързани с представител на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци. Като цяло няма знак тези събития да бъдат негативни, но вероятно всичко ще зависи от вашата гледна точка. През този месец ще имате неприятна среща, за която ще имате нагласа да проведете важен разговор, и която може да се превърне в неприятен спор или конфликт.

В една такава ситуация на изпитание ще бъдат поставени вашите умения да бъдете дипломатични, изчакващи и разбиращи мнението на другата страна. През март ще ви зарадват парични постъпления, които ще дойдат от жена или ще имат някаква връзка с дейности свързани с жени. През този месец ще ви бъде приятно да се събирате с приятели, които имат позитивно виждане за живота, обичат да се шегуват и при тях никога не е скучно. С лекота ще създавате нови познанства с такива хора, като изненадващо за вас самите това могат да бъдат представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева. Любовния ви живот обаче ще бъде сложен, особено за тези от вас които се опитват да съхранят една разпадаща се връзка. Информацията, която ще получите или събитията, на които ще станете свидетели ще ви покажат че имате надежда за нещо, което отдавна не съществува.

През март е възможна раздяла в семейството свързана с пътуване или друга важна причина за човек от кръга ви роднини. Жените над 35-годишна възраст ще могат да се стабилизират финансово или да разрешат сложен финансов проблем.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през март се въоръжете с повече търпение, тъй като различни събития или хора ще ви създават напрежение или ще ви натоварят с повече отговорности. През този месец по-често ще се усещате потиснати или ще ви се налага да се преборвате с лошото си настроение. Не всичко ще се случва според вашите планове, а за някои неща просто ще трябва да се откажете. Този месец ще бъде благоприятен за развитие на вашите професионални ангажименти, за търсене на нова по-добре платена работа или допълнителен доход. Особено благоприятно развитие може да има ваш семеен бизнес, или работа която може да вършите от дома си. През март ще ви се наложи да преодолеете стресова ситуация в дома си свързана с важно семейно събиране или събитиe.

Както писах в началото, този период вещае повече напрежение в ежедневния ви живот, затова вашата мобилизация ще бъде важна част от оцеляването ви в трудни моменти. Лошото през този месец е, че ще имате повече проблеми за разрешаване, ще преживявате повече неприятни ситуации, но хубавото е че всички тези неща бързо ще отминават или бързо ще намират своето най-добро разрешение. Събитията през този месец ще имат за цел да ви накарат да вземете важно решение за бъдещето си, да сложите граница между неща които са били важни за вас в миналото ви, и неща които имат перспектива в бъдещето ви. Преценете правилно кой и кое трябва да остане с вас, защото не може да продължите напред със същия този товар, който имате в момента. През този месец може да обсъждате важни действия и планове свързани с покупка или продажба на имущество.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през март ви предстои да преживеете събития свързани с ваш млад приятел или с дете на ваши приятели. Тези събития могат да бъдат както положителни така и неприятни и всичко ще зависи от различни други обстоятелства. През март няма да ви бъде скучно, тъй като ви предстои да се срещате с много хора и много хора да търсят контакт с вас. През този месец ще имате общи професионални ангажименти с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, които ще имат добро развитие. Новите познанства с представители на Рак, Скорпион или Риби, ще ви карат да бъдете подозрителни в началото, преди да опознаете и приемете близо до себе си тези хора.

През този месец ще следите събитие свързано с млада жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Март ще бъде благоприятен месец за пътуване, но за съжаление някои от вас ще пътуват за да посетят човек, който боледува, или ще пътуват с цел лечение, терапия, престой в балнеосанаториум и др. През март любовния ви живот не вещае неочаквани ситуации, но при жените над 35-годишна възраст могат да възникнат неприятни сцени на ревност, налагане волята над другия партньор и др. През март мъжете над 35 годишна възраст ще могат да постигнат много, да се зарадват на важни успехи, да започнат нова перспективна дейност или отношения.

Единствената опасност при вас идва от неумението ви да виждате реалността, сами да си създавате понякога илюзии или да имате твърде високи очаквания. Младите жени ще се зарадват на дълго чакана новина или успех, в който са вложили много време и енергия.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през март ще възникне напрежение в отношенията ви с мъж който ще действа в една ситуация необмислено, без да се съобразява с опита или съветите на други хора. Възможно е негативните резултати от това събитие да повлияят върху вашия личен или професионален живот, и това да бъде основната причина за вашите гневни реакции. През март проблеми ще възникнат в любовни или интимни отношения с човек, с когото работите заедно или имате общи професионални (бизнес) контакти (за тези от вас, които имат подобни отношения).

Вашите отношения могат да станат публично достояние, да предизвикат различни интриги или коментари, ако връзката ви влияе върху работата на други хора. Тези от вас които използват услугите на различни агенции за запознанства ще създадат интересно познанство с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, което дори да не прерасне в нещо сериозно, ще остане да съществува като приятелство. През този месец не поемайте рискове свързани с пари и не правете покупки, които не са толкова важни за семейството или за вас самите. Особено внимателни трябва да бъдат мъжете над 35-годишна възраст, които могат да изпаднат в трудна финансова ситуация.

През март ще ви натъжи новина свързана с човек от кръга ви роднини и неприятна ситуация в неговия/ нейния дом. Вероятно тези неща ще имат емоционален характер и вие в никой случай не бихте могли да се намесите. Възобновяването на едно старо приятелство или познанство ще изиграе положителна роля в живота ви през този месец. Март ще бъде много благосклонен към младите жени Стрелец, които ще имат късмет както в паричните си дела така и в реализацията на различни важни планове.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през март новите проблеми или неприятни ситуации, които евентуално ще възникнат в живота ви ще са плод на ваши илюзии, грешки, лъжи или други погрешни действия. Възможно е нещо, което сте очаквали, и за което сте имали сигурност, че ще се случи, да се провали именно поради едно от тези горепосочени действия. През март ще мислите развитието на здравословен проблем в живота на ваш родственик, неговото бъдещо лечение и вашата съпричастност или помощ, която трябва да дадете, или от която тази личност има нужда.

През март ви предстои среща с жена, която ще бъде от кръга ви приятели или ще създадете ново познанство с жена, която може да бъде по-голяма от вас или с повече житейски опит. Март ще бъде благоприятен месец за пътуване, като за повечето от вас това ще изиска специална подготовка или покупка на подходящ подарък. Добро развитие ще имат ваши планове свързани с имот, който е извън населеното място, където живеете. През март бъдете внимателни във финансовите си дела, не пилейте пари за незначителни неща, тъй като приходите ви няма да бъдат това, което вие очаквате, (или това което искате). Родителите родени под този зодиакален знак ще имат неприятни ангажименти или отговорности свързани с дете, които ще се разрешат благоприятно, но ще се нуждаят от време, търпение и дипломатичност за тяхното разрешаване. Жените над 35-годишна възраст ще присъстват на емоционално събиране с приятели, като повод за това ще бъде най-различен.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през март бъдете внимателни в планове, които правите за пътуване или с хора, от близо и далеч. Вероятно ще възникнат най-различни ситуации, които ще направят тяхното изпълнение сложно, проблемно или неясно като цялостно развитие. Има вероятност да бъдете излъгани или измамени от някой, който живее в друг град или държава, затова приемайте внимателно новините и ги проверявайте при възможност.

През март се старайте да правите реалистични планове за семейството си, без да разчитате на някакви шансове или на обещания, които някой добронамерено, но несериозно ви дава. Това може да бъде сложен месец за сватбено или семейно събиране, поради факта че трудно ще съберете хората, които имате в листа си за гости. През този месец неприятните или сложни ситуации не би трябвало да ви изненадват. Вероятно сте имали предварително интуитивно усещане за тяхната поява, но сте разчитали на някакъв шанс или на действие от ваша страна, което да омекоти или промени конкретната ситуация.

През този месец ще ви зарадват пари от страна на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева или ще получите радостна новина свързана с пари и с ваш родственик, роден под такъв зодиакален знак. През март ще се наложи да купите подарък на мъж и да присъствате на събиране свързано с него, като затова ще получите предварителна покана или ще сте дали съгласие за своето присъствие. През този месец ще ви тревожи здравето на ваш съсед или приятел, който живее близо до вас.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през март ще ви бъде трудно да комуникирате с други хора, вероятно поради факта, че ще бъдете натоварени с повече отговорности и задачи, и трудно ще намирате време за пълноценна почивка. Това би било добро оправдание, ако не рефлектираше негативно върху някои ваши важни отношения. Опитайте се по-добре да контролирате емоциите си и да избягвате конфликтни ситуации.

През март добро развитие ще имат вашите любовни отношения, донякъде поради факта че някои добри новини ще повлияят много добре върху собственото ви настроение. Това ще се отрази благоприятно и на отношенията ви с човека до вас. През март ще ви изненада неприятно новина свързана с жена над 35 годишна възраст и нейното преминаване в Отвъдното. През този месец някои от приятните новини ще бъдат свързани с бъдещо майчинство или с раждането на момче. Младите татковци ще бъдат очаровани от първите изяви на своите наследници, умения или таланти, които те показват.

Март ще бъде благоприятен месец за вземане на важни решения свързани с промени в живота ви, които ще намерят място през тази 2020 година. Март ще бъде интересен, успешен и продуктивен месец за кариерата на младите жени Риби, които ще могат да постигнат много, да започнат нова работа, да имат успех при различни представяния, интервю за работа или публични изяви.

Марица