Home » Зодии » Месец на Водолея – за кои знаци ще завърши успешно?
Месец на Водолея

Месец на Водолея – за кои знаци ще завърши успешно?

Някои ще преоткрият творческия си потенциал, научи presa24.

На 20 януари 2020 г. слънцето премина в съзвездието Водолей и с това стартира месецът на въздушния знак. Скоро той приключва и започва следващият – на Рибите, но преди това е време за равносметка. Докато този период бе доста стресиращ и напрегнат заради ретроградния Меркурий, за други той ще завърши изключително успешно.

Според астролога Кайли Томас, представителите на знаците, които притежават качеството по-лесно да се социализират в обществото, завършват месеца на Водолея без сериозни катаклизми. Те ще почувстват прилив на енергия, с която да реализират творческия си потенциал.

Ето за кои знаци месецът на Водолея ще завърши успешно и ще ги вдъхнови за нови начинания през периода на Рибите:

1. Близнаци

През това време ще почерпите вдъхновение, с което ще поискате да разширите мирогледа си. Дори и да се стори странно на близките ви, много от вас ще поискат да продължат обучението си. Други пък ще се обърнат към духовното и ще преоткрият предимствата на йогата и медитацията за постигане на баланса между духа и тялото.

2. Рак

Вие ще се съсредоточите върху отношенията и ще вложите цялата си енергия, за да запазите пламъка жив и да ги подобрите. Всички връзки се развиват успешно и в края на месеца на Водолеите ще се похвалите и с доверени партньорства. Голяма част от тези отношения ще развиете в следващите няколко седмици, благодарение на вашата откритост и отзивчивост.

3. Дева

Енергията на Водолея кара Девите да покажат своите възможности и да бъдат по-продуктивни от обичайното. И въпреки че имат хъс за повече отговорности, те трябва да помислят за връзката си, защото в офиса няма да имат особени затруднения. Използвайте вдъхновението, за да разнообразите интимния си живот и спрете да носите работата си вкъщи.

4. Скорпион

Родените под този знак трябва да обърнат внимание на дома и семейството. Водолеят им действа положително, но ако се разсейват със странични неща, рискуват да разклатят отношенията с най-близките. В края на периода и старта на този на Рибите, те трябва да помислят на кого от приятелите си могат да разчитат и какво биха направили за него, за да го зарадват.

5. Стрелец

В сезона на Водолея Стрелецът е изключително комуникативен, което се дължи най-вече на неговата ведрост. Отдават му се новите запознанства и преговорите, което може да бъде използвано за кариерното му развитие. В края на периода хората от този знак могат да получат вдъхновение за стартирането на ново начинание и не бива да се колебаят, защото определено ще им върви.

flagman