Home » България » Мая Манолова закъса с очите, има проблеми със зрението
Мая Манолова закъса с очите

Мая Манолова закъса с очите, има проблеми със зрението

Мая Манолова закъса с очите, научи presa24.

Бившият омбудсман има проблеми със зрението. Още преди години лекар предписал на Манолова очила. Но от суета, тя решила да ги носи само у дома и не се появява на публични места с тях. От няколко дни блондинката е прибавила нов аксесоар към визията си. Мая Манолова вече се появява с очила на публични места.

От избора й на очила става ясно, че по отношение на модата с Корнелия Нинова имат доста допирни точки, въпреки противоречията си по въпроси, свързани с политиката.

Новите очила на блондинката напомнят много на тези на лидерката на социалистите. Различават се единствено по формата на стъклата. Мая Манолова се е спряла на по-актуалната овална форма.

За разлика от нея, Корнелия Нинова не се срамува от очилата си и е истински маниак на тази тема. Тя разполага с десетки модели, които сменя според повода и облеклото.

Модни експерти коментират, че очилата на Манолова напомнят много на моделите на „Картие“, чиито цени са между 600 и 800 лв.

Бившата омбудсманка веднъж вече се престраши да се появи пред камерите с очила. Но все още не може да свикне с по-интелектуалния си имидж и предпочита да се показва със слънчеви очила, пише ПИК.

razkritia