Home » Здраве » Маха подкожната мазнина около корема като магическа пръчка-само след 14 дни никой няма да може да ви познае
Маха подкожната мазнина около корема като магическа пръчка-само след 14 дни никой няма да може да ви познае

Маха подкожната мазнина около корема като магическа пръчка-само след 14 дни никой няма да може да ви познае

Сред многото диети, понякога е трудно да се изберете подходяща, за да бъде лесно поносима и ефективна.

Елда диета за 14 дни принадлежи към категорията на медицински, насърчаващи пречистването на тялото и е лесно да се изпълнява. Елда е лидер сред храните по отношение на хранителната стойност. Тя правилно се нарича кралица на купата, защото съдържа желязо, мед, фосфор, калций, магнезий, цинк и манган.

Елда съдържа по-малко въглехидрати, отколкото други зърнени храни. В същото време той е ценен протеинов продукт с високо съдържание на аминокиселини. Следователно диетата с елда е сравнително безопасна за здравето.

Елда диета е доказана не само за намаляване на теглото, но също така и при различни заболявания на тялото, тъй като този продукт намалява нивото на холестерола в кръвта, детоксикира черния дроб, подобрява тена и кожата

В допълнение към елдата, тази диета използва кефир – полезен продукт, който стимулира работата на стомашно-чревния тракт. Благодарение на кефира, тялото е наситено с витамини А, В2, В12 и по-активно отстранява токсините. В резултат на това получавате двоен ефект: желаната загуба на тегло и подобряване на кожата.

Елда диета за 14 дни
ПРЕДИМСТВА НА ДИЕТАТА НА ЕЛДА

Няма ограничения за количеството каша от елда (можете да ядете толкова, колкото искате).
Намаляването на теглото с елда няма да бъде придружено от типични за други ефективни диети, обща умора, замаяност, слабост и летаргия.
Висока ефективност. Отслабване е средно повече от 7 кг (в някои случаи, само първата седмица, загуба на тегло е повече от 10 кг).
пречистване на червата и черния дроб.
подобрение във външния вид на кожата и ноктите (поради витамини от група В и нормализиране на метаболизма), кожата се почиства.

Вечер трябва да си приготвите елдата за следващия ден: в 0,5 кг елда изливате 1,5 литра вряща вода и оставете да преседи цяла вечер. Толкова много елда каша за вас е достатъчно за първия ден.

На следващата сутрин овесената каша ще бъде подобна на обикновената каша от елда – трябва да се яде 14 дни.

Има няколко опции за менюто с кефир и елда

Hard версия : в допълнение към елда (можете да ядете колкото искате) в менюто включвате 1 литър (не повече – може да бъде по-малко) от 1% кисело мляко на ден – кисело мляко може да се пие и заедно с елда, и отделно.

Ако изпитвате силно чувство на глад преди да си легнете, можете да пиете още една чаша кефир. Бързият резултат ще ви вдъхнови в желанието да продължите диетата с възможни смущения. Можете да пиете неограничена вода или зелен чай. Те не влошават чувството на глад, като например естествените сокове.

до основни продукти – кисело мляко и елда може да добавите ябълки и зеленчуци.

ПРИБЛИЗИТЕЛНО ЕДНОДНЕВНО МЕНЮ

Закуска. Една чаша нискомаслено кисело мляко и 100 грама елда (в готова за употреба форма).
Втора закуска. Една или две ябълки.
Обяд. 200 грама елда и 200 грама зеленчукова салата, подправена с растително масло.
Следобеден чай. Чаша кефир
Вечеря. Чаша нискомаслен кефир и 100 грама каша от елда.

За да бъде ефективна диетата на елда , трябва да се спазват следните условия:

Пийте много вода – 2 литра на ден.
Изключете сокове и сладка вода, чаят е добре дошъл.
Има малки порции.
Не яжте 2,5 часа преди лягане.
Изключете алкохола.
Яжте минимално сол.
Изключете всички продукти, които не са споменати в менюто.
Предлагат се препоръчителни физически упражнения (плуване, тренировка по дома, бягане, гимнастика).