Home » Разкрития » Мария: Получавала съм неприлични предложения и съм се възползвала от тях
Получавала съм неприлични предложения

Мария: Получавала съм неприлични предложения и съм се възползвала от тях

Мария мечтае за трета сватба и второ дете, научи presa24.

Мария проговори за мъжете в живота си. В много интервюта поп фолк изпълнителката е признавала, че иска мъжът до нея да е финансово стабилен, за да се чувства сигурна. Тя не крие, че през всички тези години на сцената е получавала много неприлични оферти и дори се е възползвала от някои от тях.

Мария признава, че в живота си е имала много успели мъже. „Имала съм най-готините и успели мъже. Дори и да сме приключили отношенията си, те винаги остават в мен. Всеки по свой собствен начин ми е дал 100% любов и опора. Всеки е допринесъл за това, което съм аз към момента“, споделя поп фолк изпълнителката, пише „Уикенд“.

Мария разкрива и какво търси в мъжа до нея. „Истината е, че всяка една жена има нужда от силен мъж. В моя случай няма как да е чисто физически по-силен – аз съм непобедима. Трябва обаче той да може да сбъдва моите мечти, да ми дава сигурност, та да заспивам спокойна за себе си и дъщеря ми. Всичко, което съм постигнала сама, не е никак малко – да ми е живо и здраво детето, има къде да подвие краче.

По-силен от мен е този мъж, който е способен да ме отменя, да се грижи изцяло за нас. И в природата е така – животните от женски пол търсят най-силния от своята порода“, казва Мария за мъжете в живота си.

Предложения

Тя признава също, че е получавала много неприлични предложения. „Да, разбира се. Също така съм се възползвала от тях. Не се срамувам от това, че някой ми е отправил неприлично предложение, дори се чувствам поласкана за високата оценка, която мъжете ми дават по този начин“, споделя изпълнителката.

Мария признава, че много би искала да е булка за трети път, както и че иска второ дете. „За сватба не знам… Но ето, сега ще си пожелая и това. Искам трета сватба и второ дете, но малко по-натам, защото сега имам много работа. Аз съм човек, свикнал да живее в партньорство. Щастлива съм, когато имам опора до себе си, когато съм в пълноценна връзка с взаимност на чувствата. С мъжа, който е до мен в момента, не сме от дълго време заедно, но се чувствам много добре. Радвам се, че е в моя живот. Ценя го, уважавам го безкрайно и има защо“, казва Мария и допълва, че мъжът до нея не е Кирил Десподов.

kliuki.ws