Home » Клюки » Мария направи обзор на 2019-та година: Аз постоянно съм влюбена!
Мария направи обзор на 2019-та година

Мария направи обзор на 2019-та година: Аз постоянно съм влюбена!

Мария направи обзор на 2019-та година и открехна завесата около личния си живот, научи presa24.

Поп фолк изпълнителката изпраща една различна година. „Беше една много различна година, интересна в професионален и личен план. Настъпиха много промени. За кариерата ми това беше една добра година.

Мисля, че това не е случайно, защото през януари ще отбележа 20 години на сцената в „Пайнер“ и ще имам повече самочувствие. Аз съм винаги в състезателна форма, в моята кариера няма резки промени като върхове и падения. Винаги съм в златната среда. Правенето на хитове е повече до късмет, отколкото до финансови възможности.

Имам си участия, имам си хората, които ме харесват, и сякаш с времето стават все повече. В личен план… Две години бях в сериозна връзка и я приключих, може би за добро. И сега съм в нова връзка. Аз постоянно съм влюбена“, споделя Мария, пише „България днес“.

Според поп фолк изпълнителката нещата не трябва да се планират, защото те се случват в правилното време. „Обичам, когато наближава рожденият ми ден – 13-ти януари, да си мисля разни неща. Аз съм работохолик, но е чудесно да отделяш време за себе си, особено когато намериш точните хора. Независимо дали ти е половинката, или приятели. Тази година започнах с купоните и това е едно от най-точно изкараното време. Нещата трябва да се случват в правилното време, а не да ги плануваме“, казва Мария.

Певицата споделя, че през годините е празнувала Коледа по различен начин. Досега най-често тя е събирала семейството си. Но от три години, откакто е „сингъл“, празнува Коледа по-различно. Обикновено поп фолк изпълнителката посреща празника с майка си, тъй като дъщеря й Марая е при леля си.

Пазаруване

Мария коментира и трескавото пазаруване покрай Коледа, когато хората харчат пари, които нямат и купуват неща, които не им трябват. „Не го разбирам това явление. Както и ми е непонятно това с подаръците. Не е тайна, че аз съм много грижовен човек и правя жестове за хората около мен, като дори понякога не мога да си ги позволя. Не харесвам лудницата за пазаруване, предпочитам един дар да е спонтанен, а не да се случва по задължение.

Дори е хубаво да е всеки ден. Тук не говорим за малките деца, които много се радват на подаръците. Но това със спешното пазаруване не е моето“, казва Мария.

За 2020-та година певицата си пожелава професионални успехи, да има любим човек до себе си и да й се случват нови неща. Мария си пожелава и здраве, за да може да вижда как расте дъщеря й Марая.

kliuki.ws