Home » Клюки » Мария Илиева носи майка си на ръце
Мария Илиева

Мария Илиева носи майка си на ръце

Мария Илиева е насладила музикалния си талант от родителите си, научи presa24.

Певицата Мария Илиева има изключително силна връзка с майка си – диригентката Ваня Монева – пише в. „Уикенд“. Изпълнителката на „Всичко“ признава, че именно под нейно влияние е постигнала забележителната си музикална кариера и продължава да бележи успехи. Родителката й винаги я е подкрепяла и правела и невъзможното, за да ѝ помогне да постига мечтите си – отбелязва изданието.

Мария Илиева продължава да се вслушва в съветите на майка си. Признава дори, че й се възхищава не само като професионалист, а икато личност. Днес, когато Мариа се радва на благоденствие, се старае нищо да не липсва на майка й, за кото знае, че навремето не се е плашила от лишения, за да й осигури комфорт и добър старт в живота.

„Не само кариерата, а и целият ми живот. Именно майка ми е човекът, който ме е насърчавал да мецчтая и да предизвиквам границите си. Без светоусещането, което ми е дала, едва ли щях да съм същия човек… Тя е най-честният, мъдър и компетентен мой съветник“ – сподели звездата наскоро.

Майка й Ваня Монева, която е хорова диригентка и съоснователка на хор „Космическите гласове“ се развежда с Красимир Илиев, който пък е бил концертмайстор на Софийския духов оркестър, когато Мария е едва на 5 години.

kliuki.ws