Home » Здраве » Маг Ивайло: Сложете захар в ъглите на дома, за да изгоните магиите!
Маг Ивайло: Сложете захар в ъглите на дома

Маг Ивайло: Сложете захар в ъглите на дома, за да изгоните магиите!

Парапсихологът и ясновидец маг Ивайло Илиев е сред най-добрите феномени, специализирани в развалянето на магии, знае Преса 24.

Колкото и да не ни се вярва, външната зла намеса в съдбите ни все още съществува и се прави от зложелатели, а врачки искат луди пари за развалянето ѝ. Истината е, че от лоша енергия или от лоши очи може да се пазим само с вяра в Бог, смята маг Ивайло, който разкрива и част от методите, които можем да използваме, за да предпазим домовете и личното си пространство от лоша енергия.

„Някои жени се залъгват, че има бяла магия за любов и я поръчват, за да се прилепи към тях завинаги мъжът, в когото са влюбени, но това е погрешно. Всичко, което руши предначертаното, е зло. Не можеш да направиш заклинание за любов и да мислиш, че правиш добро. Насила хубост не става“, казва маг Ивайло.

Той обяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, така аурата ни защитава от лоша енергия. Когато аурата ни е по-слаба, болни сме или изнервени, тогава е лесно тя да бъде пробита от злонамерени мисли.

„Те влизат в нас и увреждат енергийното ни поле и нашето емоционално и здравословно състояние“, казва запознатият. Според него хората, които правят магии, обикновено са самотни и неудовлетворени от живота си. „Освен това те нямат страх, че ще бъдат наказани, дори се смятат за богоизбрани, щом имат силата да го правят“, обяснява той.

„Обикновено когато се прави магия, тя започва да действа около 2-3 месеца след това. Ако са се натрупали много проблеми и чувствате озлобление към всички и всичко, дразните се лесно от най-малките неща, с което сами тровите себе си, може би ви е направена магия. За да разберете дали постъпвате правилно в някои моменти, се осланяйте на интуицията си“, обяснява феноменът. За да чистим дома си от лоша енергия, е добре да поръсваме стаите със светена вода или с розова. Котката пък трансформира негативната енергия в позитивна.

„Трудно е човек сам да определи дали има магия или зли очи в дома си, но пък всеки може да си направи профилактика.

По същия начин се ваксинираме, независимо че не сме болни от грип. Котката преработва отрицателната енергия в положителна. Не мога да накарам всички да гледат котки вкъщи, но онези, които имат, са щастливци. Котката е свещено животно не само в Египет. Пророкът Мохамед е писал: „Благословен е този, които пие от паничката с вода на котката, защото ще бъде пречистен“. Тя е свещено животно за мюсюлманите, защото спасява Мохамед в пустинята.

В магиката котката също е свещено животно, защото има способността да преминава между реалния и отвъдния свят. Неслучайно има девет живота. Това създание се храни с негативната енергия от дома и хората. Вкъщи тя подсъзнателно обикаля ъглите, мебелите, гушка се в стопаните си и извлича от тях натрупаната негативна енергия“, обяснява специалистът.

По негови думи и захарта има силна памет, която поглъща в себе си лошата енергия.

Затова сложете панички със захар, които да престоят три денонощия в четирите ъгъла на всяка стая. В банята, в коридора и в кухнята се слага само в един ъгъл зад вратата или произволно, съветва магът. После съберете захарта и я пуснете в течаща вода. Ясновидецът ни учи, че всяка информация, която се излъчва от един човек към друг, е мисъл.

„Тя е като топка, която ние всеки ден си прехвърляме. Удря се и се връща към нас. Затова не бива да мислим за страховете си. Нашите най-големи болести са оплакването, подозрителност и песимизъм. А каквото посеем, това ще жънем“, обяснява той.

Източник: 365 Новини