Home » Клюки » Луна: Юлиан Вергов живее от подаяния
Юлиан Вергов живее от подаяния

Луна: Юлиан Вергов живее от подаяния

Луна продължава войната с Юлиан Вергов, научи presa24.

Луна продължава войната с Юлиан Вергов, която започна в последния лайф на предаването „Като две капки вода“. От вчера поп фолк изпълнителката не спира да обижда актьора, макар и задочно – чрез официалните си профили в социалните мрежи.

В последната си публикация в Инстаграм Луна заяви, че Юлиан Вергов живее от „подаянията“ на поп фолк изпълнителките, както и от тяхното „съжаление“. „Никому ненужният Арлекин Юлиан Вергов живее от подаянията и съжалението на поп-фолк жанра!

Да припечели някой лев, да се възползва от популярността на красивите поп фолк певици и най-вече да изпроси няколко секунди слава, окован във вериги Арлекин Вергов, показва своята бездарност, безсилие и паразитно вегитиране в един от клиповете на Десислава!“, пише Луна в мрежата.

Феновете на поп фолк изпълнителката се разделиха на две. Част от тях подкрепиха своята любимка, друга част обаче са против това, че плюе така по актьора. „Излагаш се, стига с тази омраза“, пише почитателка на Луна в Инстаграм. „А ти коя беше по-точно? Не знам защо още не са те затворили в някоя психиатрия! Пълно чучело!“, пише друга последователка на изпълнителката в социалната мрежа, ядосана от думите й за Юлиан Вергов.

След като медиите обявиха актьора за „враг“ номер едно на певицата, тя бе категорична, че „няма противник, за да има враг“. „В живота си никога не съм имала и няма да имам „врагове“. И това е така, защото нямам общо с лицемерието, комплексите, алчността и нереализирането на човека!“, написа Луна вчера. Тогава тя нарече Вергов „измислен актьор“, който си забравя репликите по време на представление.

Юлиан Вергов живее от подаяния Юлиан Вергов живее от подаяния

Разкрития