Home » Клюки » Луна била любовница на министър
Луна любовница на министър

Луна била любовница на министър

Фолк ветеранката Луна описва живота си в книга, научи presa24.

Скандалната блондинка е категорична, че в мемоарите си ще бъде болезнено откровена за всичко, през което е преминала, и веднъж завинаги ще сложи край на дилемата от какъв произход е семейството й, както и с кои мъже е деляла една постеля – пише в. „Уикенд“.

Нуждата да седне зад белия лист Луна изпитала преди 3 години, след смъртта на майка си Стоянка. В дните на траур блондинката постоянно се връщала в спомените си от детството, разглеждала пожълтелите семейни албуми и изведнъж в главата й се зародила идеята, че трябва да опише живота си в книга.

Луна разкрива, че пиронът на мемоарите й ще бъде откриването на завесата в спалнята й. Изпълнителката е готова да разкаже с подробности за бурните си афери с различни мъже – политици, министри, милионери и бизнесмени, като се зарича да не спести нито едно име.

На въпрос дали ще има пасаж за последния й любовник – младия Горан, тя отсича: „А, не – твърде незначително място е заемал в живота ми!“

Певицата е убедена, че биографията й ще пожъне огромен успех заради контраста на живота й – мизерията и бедността в детските й години, противопоставени на лукса и изобилието от пари в момента. Ексцентричната Луна дори се осмелява да сравнява бурния си живот с този на Мерилин Монро, като нашенката загатва, че също е живяла така лудешки и е имала афера с топ политик.

kliuki.ws