Home » Клюки » Лили Иванова се прости с дясната си ръка
Лили Иванова

Лили Иванова се прости с дясната си ръка

Лили Иванова е освободила дългогодишната си асистентка и импресарио Петя Иванова, научи presa24.

Раздялата между музикалната легенда и доскоро най-верния й човек е станала още преди Коледа. Петя Иванова е била освободена непосредствено след поредицата концерти в зала 1 на НДК на Лили в края на ноември 2019 г.

Певицата просто уведомила Петя, че занапред няма да й е необходима. Тя не посочила причина за уволнението на импресарката. Пред общи познати обаче е намекнала, че има съмнения в коректността й. „Хайде стига й вече…“, казала звездата. Двете бяха тандем от близо 10 години и раздялата е доста изненадваща.

В артсредите са потресени от решението на естрадната икона. „Петя винаги е била много точна и коректна с нея, именно тя изнесе най-тежката работа по организацията на големите концерти. Тя преговаряше със спонсорите и докара купища пари за спектаклите. Не прави чест на Лили, че се отнесе така с нея“, възмутени са хора от шоубизнеса.

Според тях мениджърката е станала жертва на интрига, а е известно, че изпълнителката на „Детелини“ и „Ветрове“ е особено мнителна. Като деликатен човек, Петя Иванова не е коментирала причините за раздялата си с певицата. Потвърдила само, че занапред няма да работят заедно. Нейни близки издават, че била доста огорчена…

Марица