Home » Здраве » Лечителка от Пловдив дава рецепта за 100 болести
Лечителка от Пловдив дава рецепта за 100 болести

Лечителка от Пловдив дава рецепта за 100 болести

Нека достигне до всеки в България! Лечителка от Пловдив създаде рецепта за спасение от най-тежките болести! Разпространи!

Пловдивска учителка се предпазва от рак на гърдата и други видове на болестта със специална паста!

Мая Пелтекова преподава български език, но се е научила на народни методи за спасяване от опасни болести. В това число влиза и рак на гърдата, от който учителката винаги се е страхувала. Тя съвсем целенасочено е проучила целия процес в развитието на заболяването и е достигнала до своя рецепта, която дори мисли скоро да патентова. Става въпрос за паста с карфиол, пише в. „Живот без рак“.

Мая споделя пред изданието, че е проучила внимателно свойствата на карфиола и след консултация с лекари е измислила рецепта, която все още я пази от рак на гърдата. Тя обаче твърди, че рецептата помага и срещу други разновидности на рака – на дебелото черво, маточната шийка, белия дроб, простатата и черния дроб.

Паста с карфиол:

Съставки – 4 ч. ч. карфиол, 1/2 суп. лъж. екстра върджин зехтин, 1/2 суп. лъж. пресован чесън, 1 суп. лъж. лимонов сок (изцеден), 1/2 ч. лъж. лук на прах, 1/2 ч. лъж. чесън на прах, половин ч. чаша прясно мляко, 4-5 скилидки чесън (пресен), 2 суп. лъж. органично олио, 3/4 ч. лъж. фина хималайска сол, 1/2 ч. лъж. черен пипер, фетучини или спагети.

Приготвяне – Пълни се голяма тенджера с вода почти догоре и се оставя хубаво да заври. Карфиолът се измива добре и се пуска във врящата вода.
Вари се 10 мин. до омекването му. През това време се слагат чеснови скилидки в намаслен тиган на слаб огън и се задушават до омекването им (без да станат кефяви). После карфиолът се отделя и се слага в дълбок съд.

Добавят се лимоновият сок, лученият и чесновият прах, маслото, млякото, солта, черният пипер и задушеният чесън. Разбива се всичко с миксер. След това се вари пастата (фетучини и спагети) и се изцежда обилно. Добавя се и сосът в тенджерата и се затопля на средно слаб огън. Сервира се с малко магданоз или сирене.

Учителката твърди, че ако това ястие присъства поне веднъж седмично в менюто на човек, той никога няма да бъде сполетян от гореизброените видове рак.