Home » Клюки » Крах в NOVA: Ани Салич закъса жестоко след раздялата с Бранко
Ани Салич закъса жестоко след раздялата с Бранко

Крах в NOVA: Ани Салич закъса жестоко след раздялата с Бранко

Ани Салич закъса след раздялата със съпруга си Бранко, научи presa24.

Напоследък брюнетката се е вманиачила по идеята да изглежда все по-добре. Чуди се как да подмени облеклото, прическата и какво ли още не, само и само да покаже, че още е апетитно парче.

След развода си с Бранко Салич обаче, Ани е качила килограми, вероятно от стрес, които сега се мъчи да премахне от фигурата си, пише „Уикенд“.

Всъщност водещата на Нова телевизия от години има проблеми с килограмите и ту сваля тлъстините драстично, ту отново си ги връща. Каквито и диета да спазва, йо-йо ефектът от тях не закъснява и накрая Ани отново се оказва дебела и нещастна.

Запознати твърдят, че сега Салич е решила да пробва нещо различно в борбата си с подкожните мазнини. Тя си купила хапчета за отслабване, съдържащи екстракт от зелен чай и кофеин, които потискали апетита и ускорявали обмяната на веществата.

Таблетките съдържали само натурални съставки и водещата била много доволна от тях, защото за две седмици смъкнала 3 килограма, без да се ограничава особено в храненето. Тя се похвалила пред колеги, че ще продължи да ги пие един месец, а после ще направи кратка почивка.

Марица