Home » Life Story » Когато се родиха, никой не повярва, че са близначки. Ето как изглеждат момичетата 20 години по-късно (Снимки)
Когато се родиха никой не повярва че са близначки

Когато се родиха, никой не повярва, че са близначки. Ето как изглеждат момичетата 20 години по-късно (Снимки)

Природата не спира да ни учудва с невероятните изненади, които поднася.

Тези близначки от Великобритания неизменно привличат вниманието, защото едната е бяла, а другата – тъмнокожа. Те са родени през 1997 г., баща им е бял, а майка им е наполовина ямайка. Сестрите са свикнали постоянно да ги бъркат с приятелки и понякога им се е налагало да показват свидетелствата си за раждане, за да докажат, че наистина са роднини, разбра Преса 24.

„Никой никога не вярва, че сме близнаци, защото съм бяла, а Мери е черна. Дори когато сме облечени по същия начин, пак не ни приемат като обикновени сестри, камо ли като близнаци ”, обяснява Луси.

близначки с различна кожа

Донна Дъглас, майката на близначките, добре си спомня как е видяла дъщерите си за първи път след раждането. 

„За нея това било шок, защото цветът на кожата преди раждането не бил показан от ехографа. Така че тя нямала представа колко сме различни. И когато акушерката й дала и двете ни, майка просто изпаднала в ужас – каза Луси.

Колкото и момичетата да се различават по външен вид, те не са със сходни характери, даже изобщо.

Луси, която има червена коса и много светла кожа, изучава изкуство и дизайн в колежа Глостър. Мери, която има кафява коса и има карамелена кожа, изучава психология и право в колежа на Челтнъм. Те имат братя и сестри, които също имат различни цветове на кожата.

семейство с различни цветове на кожата

– „Всички наши по-големи братя и сестри имат цвят на кожата – нещо между Луси и мен. Тоест, ние се намираме в краищата на цветовия спектър, а те са някъде между нас“ – казва Луси. Тя се радва, че тя и сестра й са толкова различни: „Когато имате близнак, който е напълно различен от вас, хората никога не ви бъркат с него и това е чудесно. Повечето от близнаците са като две капки вода, но Мери и аз едва ли можехме да сме по-различни една от друга, дори и да се опитваме“ – казва Луси.

Вижте двете красиви момичета днес – красиви са, всяка по своему:

близначки които са различни

близначки с различен цвят

красиви момичета

Харесват ли ви?
Източник: За жената