Home » Life Story » Когато се ожениха отвориха всички подаръци, без ЕДИН. След 9 години обаче, разгърнаха плика и настръхнаха!
Когато се ожениха отвориха всички подаръци без ЕДИН. След 9 години обаче разгърнаха плика и настръхнаха!

Когато се ожениха отвориха всички подаръци, без ЕДИН. След 9 години обаче, разгърнаха плика и настръхнаха!

Кати и Брандън Ган от Съединените щати се оженили преди 9 години.

Както всички младоженци, те получили много подаръци на сватбата. Те отвориха всички, освен един, от леля Алисън, на който пишело: „Не отваряйте, преди първата кавга!“ Когато се скарали за първи път, те не отворили подаръка. Но дори и когато кавгите били оскърбителни, те не отваряли подаръка защо си мислели, че отварянето на този подарък би било провал.

Пликът на леля Алисън било последната сламка за спасяването на брака им, защото виждали в него ключ за щастливия брак, както и леля им Алисън, с почти 50 годишен такъв. Подаръкът си стоял на рафта и напомнял за толерантността и постоянството.

Един ден Кати най-накрая решила да види какво има в него.

Подаръкът съдържал два по-малки плика, единият за Кати и другият за Брандън.

В него имало няколко долара и съобщение, че това са пари за скариди, пици или друга храна, която обичат. И в плика имало и пари с поръката, че това са пари за цветя и бутилка вино.

– Отначалото знaехме, че в плика се крие ключът към щастлив брак, и по някакъв начин бяхме прави. Когато има несъгласие, трябва да се отпуснем и да посветим повече внимание на другия.

Всъщност, леля Алисън искаше да ни каже, че ключът за щастлив брак не се крие в нещо външно, а в нас самите, казват Кати и Брендън.

Източник: е-вести