Home » България » Когато изписаха майка ми от болницата не й даваха живот. Молитвата за опасно болен й помогна
Когато изписаха майка ми от болницата не й даваха живот. Молитвата за опасно болен й помогна

Когато изписаха майка ми от болницата не й даваха живот. Молитвата за опасно болен й помогна

Приятели,
Бих искала да ви препоръчам една подходяща молитва за момента, в който се намираме.

През годините съм преминала през много тежки моменти, включително и здравословни. И на мен, и на мои близки това е една от молитвите, които много е помагала. Когато изписаха майка ми от болница напълно неподвижна и и даваха максимум месец живот, наред с всички медикаменти, аз и четях мантри, молитви и и правех билки всеки ден за всяка от болестите и.

Тя не само се възстанови напълно, но живя абсолютно пълноценен живот до смъртта си. Мога много да разказвам за вълшебната сила на молитвите, мантрите и билките, защото са част от живота ми. В този тежък момент за всички нас, препоръчвам една молитва, която е добре да четете на глас всяка сутрин, след като си отворите очите.

МОЛИТВА ЗА ОПАСНО БОЛЕН

Господи Исусе Христе, един Ти человеколюбче, Който си бърз в подаването на помощ заради молитвите на Света Богородица, скоро покажи Твоята помощ към страдащия твой раб или рабиня (казвате името).
Избави го от болестта и тежкото страдание и го повдигни като лекар над лекарите във Всемира, за да съзнава и прославя непрестанно Името Ти пресвято.

АМИН

Прибавете и Господнята молитва “ Отче наш”, както и Псалм 91

Изричайте ги на глас с дълбока любов и вяра към Създателя.??

Илияна Раева

Източник: 168chasa