Home » България » Качествени стоки от 4sales.bg
Качествени стоки от 4sales.bg

Качествени стоки от 4sales.bg

Ако се замислим, винаги когато пазаруваме търсим най-доброто съотношение между цена и качество на продуктите и винаги бихме се радвали ако съществува такъв търговски обект.

Е, онлайн магазинът 4sales е точно от този тип и е специализиран в продажбата на качествени китайски стоки, пристигащи директно от вносителя. Кои са останалите причини да им се доверите и какво всъщност ще откриете в сайта? Как да направите покупки с още по-голяма отстъпка? Вижте по-долу!

Защо да се доверите на 4sales.bg

Защото в желанието и амбицията да създадат онлайн магазин, в който да се предлагат качествени и достъпни китайски стоки и в същото време всичко това да има и образователна стойност с множество отделни статии, всъщност се получи това, което виждате и Вие. От 4sales инвестираха много средства и труд, така че да предложат всички иновативни и съвременни технологични джаджи на едно място.

От 4sales мислят за клиентите си и желанието им е не просто да се правят някакви покупки, а изборът да е напълно информиран. Именно поради това, всеки от продуктите в магазина е с разширено продуктово описание. В допълнение:

  • те получават стоките си директно от вносителя;
  • цените им са едни от най-достъпните на пазара;
  • високото качество е доказано и подкрепено с гаранция;
  • стоките са нови и се получават запечатани, с пълния им комплект, както са излезли от завода на техния производител.

Какви продукти ще намерите в сайта

В желанието си да са на гребена на технологичната вълна и да предлагат най-новите последно поколение китайски технологии, от 4sales всъщност постоянно работят в тази посока, разширявайки партньорствата си. Към днешна дата, продуктовата гама от джаджи е изключително голяма и структурирана по раздели и подкатегории за максимално удобство при навигация и намиране на желаните продукти. Тук ще откриете китайски стоки директно от вносителя за:

  • дома и свободното време;
  • здравето и красотата;
  • телефоните, таблетите и другите Ви технологични джаджи;
  • аксесоарите за Вашия автомобил.

Как може да получите отстъпки

В желанието си 4sales наистина да направят китайските технологични стоки достъпни и за българина, създадоха кратък алгоритъм, чрез който Вие да направите нещо за тях и те да направят нещо за Вас. Необходимо е Вие да се абонирате за електронния им бюлетин, да харесате Фейсбук страницата им и да направите една първа поръчка от сайта, а те ще намалят още цената на Вашата следваща покупка. Така всъщност получавате още по-голямо намаление, което не можете да откриете в други подобни онлайн магазини.