Home » България » Какво се случва със жената на Зуека
жената на Зуека

Какво се случва със жената на Зуека

Оказа се, че Зуека има много ревнива жена, научи presa24.

Комикът може да е на 54, но Ани все още се съмнява, че може да й изневери!

Съпругата на Васил Василев – Зуека го ревнувала и под предлог, че иска да гледа предаванията, в които той участва, присъствала на всички репетиции и живи предавания, пише „Уикенд”.

Анна Вичева, която бе режисьор в „Господари на ефира”, често му припомняли как е пламнала любовта им по време на работа, когато той живееше с театралката Нина Димитрова. Дълги години Анна и Зуека бяха любовници, макар че актьорът официално бе задомен за майката на дъщеря си Девина.

Двойнственият начин на живот обаче му дойде до гуша и през 2012 г. комикът се раздели с жена си, за да заживее с Анна. Преди 6 г. двамата станаха родители на малкия Стефан, а 3 г. след това се ожениха.

Ани обаче дебнела комикът да не флиртува с по-младите си колежки и си намирала повод да го навестява докато работи. За разлика от Рачков, който винаги открито е флиртувал пред камерите, Зуека си кротувал, за да си спести разправиите вкъщи. „Дебне го като куче пазач. На него му е неудобно от екипа, даже го е срам, но не смее да й каже нещо”, одумват го колегите му.

марица