Home » Дом и градина » Какво направете с парите у дома, за да се умножат
Какво направете с парите у дома

Какво направете с парите у дома, за да се умножат

Във всеки дом има места, на които да сложите парите си и те да започнат да се увеличават.

И това изобщо не са празни приказки, научи presa24.

Парите имат доста сложна енергия и за да взаимодействат с друга положителна енергия, трябва да бъдат близо до онова правилното място, където ще започнат да се увеличават с всеки ден.

Още в древен Китай мъдрите хора са държали финансите си на място в югоизточната част на къщата, тъй като именно там се намира най-благоприятната парична енергия.

Също така, за да може в къщата ви да има добра циркулация на паричната енергия, от помещението, където държите средствата си, трябва да изхвърлите целия ненужен боклук. По този начин ще освободите полето за свободно проникване на положителна енергия отвън.

Много езотерици препоръчват близо до мястото, където пазите финансите си, да окачите картини или снимки, които изобразяват богат начин на живот и скъпи вещи. Ако не разполагате с подобни неща, можете да използвате и картинки, на които са изобразени пари.

Много силен магнит за натрупване и увеличаване на парите ви може да бъде изображение на стената на вашата съкровена материална мечта – скъпа кола, красива и шикозна вила или околосветско пътешествие. С две думи – нещо, за което мечтаете много силно и е от изключително значение за вас.

Много хора разказват, че след като са окачили изображението на мечтата си на стената, по някакъв удивителен начин са започнали да получават все повече и повече пари от места, за които дори не са смеели да си помислят.

За да може парите в къщата да започнат да се увеличават и да стават все повече, поставете портфейла си за една нощ до мястото, където съхранявате спестяванията си. По този начин сами ще заредите портмонето си за активна работа по привличане на пари.

Друг чудесен вариант парите ви да се трупат, е да вземете лист хартия и да напишете върху него сумата, която бихте искали да имате в тази грамада в къщата и да я поставите върху парите си. Тази цифра, на първо място, ще ви стимулира да я достигнете по-бързо.

Обърнете внимание на онези места в къщата, където се чувствате най-спокойни и умиротворени. Вслушайте се в усещанията си и сложете парите за съхранение и умножение точно там.

Няма значение дали това е кухнята, банята, тоалетната или уютния ви балкон. Основният критерий за избор на място е, че се чувствате спокойно и уютно!

Tvoitepari.com