Home » Забавно » Кажи ми как седиш на стола и ще ти кажа какъв си в действителност – тест, който разкрива всички тайни на душата
Кажи ми как седиш на стола

Кажи ми как седиш на стола и ще ти кажа какъв си в действителност – тест, който разкрива всички тайни на душата

Както е известно, неволните жестове, които правим, често пъти разкриват истинските ни намерения, дори без да го желаем. Подсъзнанието се проявява именно в неосъзнатите мимики, пози, жестове, които дори и не подозираме, че ни издават.

В тази връзка начинът, по който седим, разкрива нашите намерения и най-дълбоките ни тайни, според психолозите. Вижте картинката по-долу и изберете позата, в която най-често стоите на стола или дивана. Ето какво казва тя за вас:

А

Мислите, че пренебрегването на проблемите ще ги накара да изчезнат. Това обаче не е най-добрият начин. За съжаление, по-скоро предавате проблемите си на някого другиго. Комуникацията с вас е лесна – вие сте интересни, креативни, чаровни. От време на време не мислите, преди да говорите, и едва тогава, когато вече е късно, осъзнавате какво сте казали.

B

Вие сте мечтател с живо въображение. Вие сте пълни с добри и нови идеи, които хората обикновено ценят. Обичате да пътувате и да създавате нови приятели. Не се страхувате да започнете отначало, ако сте недоволни от нещо. Освен това никога не отделяте време за връзки, които не ви правят щастливи.

C

За вас комфортът е най-важен. Когато искате да купите нещо, обикновено го обмисляте няколко дни и обикновено правите правилния избор. Искате всичко да е перфектно и гладко. Когато става въпрос за избор на дрехи, обувки, парфюми или мебели, вие сте много придирчиви.

Вие сте небрежни, но знаете как да работите в лоша среда. Имате проблеми с фокусирането.

D

Не обичате да закъснявате и не го харесвате и при другите. Умни и уязвими си. Не обичате да се карате с хората и се чувствате неприятно да изразявате твърде много емоции на публично място. За вас целувката е нещо интимно и ви е неприятно да се целувате пред другите.

Вие сте отворени и обичате да изразявате начина, по който се чувствате. Може да сте малко груби на моменти. Вашият дом е вашето светилище, където можете да се отпуснете напълно. Едва ли приемате критика, защото смятате, че това е лична атака и веднага ще започнете да се защитавате.

Е

Никога не бързате и мислите, че всичко си има своето време. Вие сте упорити и постоянни, не се отказвате, докато не постигнете целта си. Вашият външен вид е решаващ за вас и сте готови да положите много усилия, за да изглеждате най-добре. Това обаче може да е знак за липса на самоувереност. Понякога изпитвате известни трудности да приемате критика.

Източник: За Жената