Home » Клюки » Изпусна се: Диляна издаде колко тежко е с Блатечки
Диляна издаде колко тежко е с Блатечки

Изпусна се: Диляна издаде колко тежко е с Блатечки

„Красотата ти помага, отваря много врати. Но само ако е подплатена с още нещо“. Това заяви Диляна Попова в интервю за Мон Дьо, научи presa24.

Тя разкри, че преди години е имала хиалурон в устните, но го е махнала. „Беше ми по-трудно да говоря. Струваше ми се, че ще стана по-симпатична. В момента нямам корекции, но се грижа много за себе си“, каза още моделката.

Диляна повдигна завесата и разкри какви са отношенията й с Асен Блатечки.

„Не сме говорили досега и сме го оставили неказано и нечуто. Смятам, че след като във времето, в което любовта ни беше във вихъра си и това нещо се случваше, успяхме да я съхраним. Не мисля, че искам нашата история да бъде разказана. Тя трябва да си остане такава. Живеем в тези времена, в които се изписват неща, извадени от контекста“, каза Попова.

„О, да. Аз не съжалявам за нищо. Не съжалявам за решенията си и за това, което е трябвало да изпитам и да изтърпя. На всеки се случва, но при мен го обсъждаха всички. Имаше период, в който ми се отрази тежко и просто се затворих. Вероятно нямам смелостта да изляза и да кажа някакви неща, чакам да отмине“, допълни тя.

„Не мисля, че която и да е любов е грешка. Щом се е родила и е била там, не мога да я нарека грешка. Аз прощавам и това е едно от най-хубавите ми качества. Може би, ако засегне детето ми по много груб начин, не бих простила“, заключи красавицата пред Мон Дьо.

Водещият попита Диляна дали в момента с Асен са заедно, а тя отговори с краткото и категорично „да“.

Марица