Home » Свят » Изповед на депресирана 28-годишна: Преспах със 130 мъже, понякога по 4 на ден
Изповед на депресирана 28-годишна: Преспах със 130 мъже понякога по 4 на ден

Изповед на депресирана 28-годишна: Преспах със 130 мъже, понякога по 4 на ден

Франки Консидин била пристрастена към секса до степен, че понякога преспивала с 4 мъже на ден. Тя казва, че не би могла да функционира нормално, без да знае, че вероятно ще получи „следващата доза с*кс“.

Такъв начин на живот оказва негативно влияние върху работата и междуличностните отношения, но и върху психическото и физическото здраве.

28-годишното момиче страдало от депресия, различни болести, предавани по полов път, и забременяло, без да знае кой е бащата на детето.

Докато не установи, че състоянието й е медицински проблем, тя смятала, че се нуждае от с*кс заради травмите, причинени от развода на родителите й и ниското й самочувствие – що се отнася до физическия й вид.

Тя казва, че всичко започнало на 13 години, когато родителите й се развели. Тогава тя прекарвала времето си в социалните медии и търсела хора, с които да разговаря. На 14 години тя загубила девствеността си и влязла в първата си дългосрочна връзка, но казва, че не може да бъде вярна.

Няколко години по-късно, когато майка й починала, нещата ескалирали.

Тя отпаднала от колежа и преспала с 80 мъже през следващите 3 години. Тя казва, че сексуалните отношения са тушели мъката й по изгубената майка. В един момент от живота си тя преспивала с 4 мъже на ден, но и това не било достатъчно, пише „The Sun“.

„Един уикенд през 2012 г. отидох в Брайтън на рожден ден. Срещнах един човек, той дойде в хотелската ми стая и правихме с*кс. На следващия ден отидох при автомеханик, за да проверя колата си. Спах с него и неговия приятел, а по-късно същата нощ преспах с друг мъж “, казва момичето. Тя не използвала никаква защита, затова се заразила от хламидия и HPV. Тя е на 22 години. Тя не знаела кой е баща й, затова решила да направи аборт.

Същата година се запознава в Тиндер с мъж, с когото започва да се среща през 2018 г. и с когото има дъщеря. Връзката бързо се разпаднала, но по-късно Франки реши да посети психолог. Тогава тя била диагностицирана със зависимост към с*кса.

„Облекчението, което почувствах тогава, беше невероятно. Разбрах, че това не е моя вина. Разбрах, че има и други хора като мен, които се страхуват да говорят за това “, казва Франки днес, подчертавайки, че със своята история иска да помогне на всички в подобна ситуация.