Home » Клюки » Изби рибата: Вижте новия на Лили Иванова СНИМКА
Вижте новия на Лили Иванова

Изби рибата: Вижте новия на Лили Иванова СНИМКА

Екипът на Лили Иванова се сдоби с нов член, научи presa24.

Естрадната прима е толкова взискателна към онези, на които дава заплата, че те не издържат дълго на щат при нея, пише в. „Уикенд“. При това ѝ омръзва да я обслужват едни и същи мъже. Отскоро за комфорта на певицата се грижи нов шофьор. И той като предишния – дългокоско, е не просто шофьор, а и момче за всичко. И той е млад, напет и симпатичен – точно по вкуса на Вечната Амбър на българската естрада.

Онзи ден легендата изскочи от дома си на ул. „Оборище“ 33, придружена от брадат младок. Какъв ѝ е господинът, не смеем да гадаем, но че ѝ е голям почитател, е повече от сигурно – гледаше я с истинско възхищение. Естрадната легенда се опасява да не я щракнат папараци и затова спринтирала към колата си.

Вижте новия на Лили Иванова

Докато естрадното величие търчеше към всъдехода си, новият ѝ гладко избръснат шофьор тъвареше в багажника подаръчна торбичка и малък кашон. Дали пък певицата не отиваше на нечий рожден ден? Тя изключително радко оказва такава висока чест, но може би този път бе решила да направи изключение за някой от най-близките си приятели.

Лили Иванова се настани на задната седалка на колата си. Да се разположи удубно ѝ помогна водачът на мерцедеса – той вече беше приключил с товарната дейност и кръжеше край шефката си. А щом хлопна вратата ѝ, левентът отиде на шофьорското си място и даде газ към центъра на София.

Марица