Home » Забавно » Изберете типа мъж до себе си и вижте какво това за Вас и него самия- много точно
Изберете типа мъж до себе си и вижте какво това за Вас и него самия- много точно

Изберете типа мъж до себе си и вижте какво това за Вас и него самия- много точно

Човек привлича различни хора в живота си по ред причини. Много често близките до нас ни помагат да идентифицираме нашите основни проблеми, като се започне от детството или минали сериозни взаимоотношения. 

В зависимост от това, какъв мъж сте привлекли до себе си , можете да разберете какво наистина се случва дълбоко вътре във вас!

1. Нарцис

По неговата харизма, талант, успех и красота залитат мнозина. Включително и Вие. А да слушате речта му, е мед за душата! Един път влюбите ли се, няма да е толкова лесно да го забравите.

Ако се срещате с подобен човек, тогава Вие също сте Нарцис. И, най-вероятно, в този човек сте видели  отражение на себе си, за да се влюбите точно в него. В действителност, тези взаимоотношения често са пълни с нарцисизъм, арогантност и перфекционизъм .

В такъв съюз няма място за спокойствие и уют. Тук партньорите живеят на принципа „от любовта към омразата има една крачка.“ Ту се нуждаете един от друг, ту не търпите присъствието му на същата територия. В действителност, тази връзка няма бъдеще, и трябва да се излекувате от собствения си нарцисизъм.

2. Емоционално недостъпен

Той неохотно ви разказва за себе си. Той е често нерешителен и извинителен. Обича да говори за миналото. Можете бързо да Ви признае чувствата си, а в следващата секунда да заяви, че не търси постоянни отношения

Вие смятате, че не заслужавате нещо по-добро. Може би това се дължи на детска травма  или бивши неуспешни връзки , в които не са Ви подкрепяли, пренебрегвали са Ви или са Ви наранявали. Като резултат сте дошли до извода, че не заслужавате друго отношение.

За да спрете да се подценявате, всичко трябва да започне с прошка. Простете на бившия, скъсайте с проблемите на детето. Вие заслужавате всичко най-добро.

3. Мъж с ниско самочувствие

Той винаги си мисли, че е по-лош от Вас. В него определено има потенциал, Вие го виждате, но проблемът е, че самият той не вярва в себе си. Връзката с него Ви напомня на един вид амбициозен проект.

Ако попаднете на такъв човек, това означава, че вие ​​отделяте излишно внимание на отношенията. Вие сте готови на всичко, за да „поправите“,  подобрите, инвестирате, само и само всичко да работи както в „нормалните“ двойки. Вашата роля в този съюз е  променена: започнали сте да играе ролята на мъжа.

Може би сте били в по-голяма сестра на семейството, която е трябвало да се грижи за по-младите. Или тази черта сте усвоили през годините и сега ви е трудно да се отървете от нея. Отпуснете се, дайте част от инициативата на мъжа, и ще видите, че той ще изправи рамене и ще стане по-уверен в себе си.

4. Нестабилен мъж

В своята история той има куп връзки и, най-вече, никога не е бил женен. Той има много оправдания защо все още не е срещал правилната жена. Своята история той обикновено завършва така: „Един ден ще се успокоя и ще се оженя … някой ден.“

Защо сте срещнали този човек? Защото имате нужда. Имате нужда от мъжкото внимание. Той го е усетил, прочел е у Вас информацията, че искате просто да се закачите за него като пиявица. А ще се ожени после. Някой ден. И вероятно не за Вас.

И тук също причината се крие дълбоко в детството или в минали болезнени отношения. За да разберете, защо Ви привличат такива хора, трябва да обърнете внимание на себе си. Уважавайте себе си, а след това и  мъжете ще се отнасят към Вас с уважение.

5. Пиявица

Той използва ресурсите Ви, а в замяна не дава нищо. Добре дошло, ако не Ви вреди.

Най-вероятно Вие не вярвате в себе си и имате ниско самочувствие. Подозирайки това, пиявицата се е лепнала за Вас и живее в пълна увереност, че присъствието му близо до Вас е същинска радост. Колко удобно!

Уверените жени не привличат такива мъже-паразити.

6. Хулиган

Той Ви обвинява дори и за грешките, които не сте направили. Говори Ви като на малко момиченце. Когато той моли за помощ другите, тонът му е заплашителен. Той критикува Вас и децата ви.

Имате проблем с определяне на личните граници. Вие не разбирате инстинктивно как и къде да сложите тези граници. За да угодите на другите, Вие често унизително пренебрегвате себе си.

Когато разберете за какво сте отговорни и за какво не, тогава и мъжът Ви ще започне да Ви уважава или ще се раздели с Вас. На хулигани ще му стане безинтересно с Вас. И ще си намери нова жертва.

7. „Смотаняк“

Той е съгласен с всичко, което казвате. Той има ниско самочувствие. Той няма самочувствие. Той не знае как да изрази своето мнение и желания.

Защо сте го избрали? Защото сте жена, която обича да контролира всичко. Такъв човек е идеален за Вашите нужди. В такъв съюз ще бъдете в състояние да покажете всичките си умения на голям командир и манипулатор.

За съжаление, тези мъже рядко възмъжават. Ако Вие (жена) сте в подобна ситуация, побързайте бързо да се отървете от необходимостта да контролирате всичко.

8. Зает мъж

Той е женен, ангажиран или във връзка с друга жена. Внимание! Ако той е женен и просто се е изнесъл от дома на жена си, без да се разведе с нея, то той все още е женен.

Ако сте с него, значи имате ниско самочувствие и изобщо не уважавате себе си! За това нямате извинения. Ако сте ангажирани в подобна връзка с мъж, тогава наистина не обичате себе си. Да се срещате с измамник, значи да мамите себе си!

Изходът е един. Веднага прекратете връзката. Както и да Ви увещава, че скоро ще напусне жена си: „просто сега имаме трудности/ тя е болна / имаме малки деца.“ Бягайте!