Home » Зодии » Зодиите, които ще ви прецакат плановете в последния момент
Зодиите които ще ви прецакат плановете

Зодиите, които ще ви прецакат плановете в последния момент

Винаги е лесно да се съгласите с нещо, което не се случва в момента, нали? Говорите с някого и той предлага среща след няколко дни и вие веднага казвате „Да“.

Някои хора дават положителен отговор на предложението, но само след няколко минути започват да мислят как да се измъкнат от ангажимента, научи presa24.

Спазването на планове изисква отговорност и понякога саможертва. Някои зодиакални знаци обаче намират това за твърде трудно и рядко поставят нуждите на другите пред собствените си. Затова те са склонни бързо да се съгласят на предложение за среща, но след това да откажат без дори и да се извинят.

Ето кои зодии могат да провалят плановете ви във всеки един момент:

Близнаци

Близнаците са известни със своето колебание и двойствен характер. Понякога се държат така, сякаш в едно тяло са затворени двама души, които често се сблъскват при вземането на решение. Подобна е и ситуацията, когато представителите на тази зодия правят планове. Единият ще иска да излезе и да се разходи, но другият ще предпочете комфорта у дома. Коя от двете страни в Близнаците ще победи никога не е ясно и затова те често се отказват от уговорките в последната минута. Друга причина, поради която Близнакът може да ви зареже, е защото е получил по-добра оферта.

Везни

Представителите на тази зодия просто искат да се харесат на всички и затова им е трудно да отказват каквито и да е било оферти. Когато и да ги попитате, те винаги са готови за излизане, защото искат да ви угодят и да ви видят щастливи. Все пак, дълбоко в себе си се надяват да забравите за плановете и срещата никога да не се състои. Ако това не се случи, Везните ще измислят причина, поради която да не се появят и най-вероятно ще ви изпратят съобщение, за да не чуват разочарованието ви по телефона, пише Тialoto.bg

Скорпион

Когато хората от зодия Скорпион не са в настроение, последното, което искат, е да се бутат в тълпата и да се преструват, че всичко е наред. Това ги кара да се чувстват още по-зле и въобще няма да бъдат приятна компания. Може да са се съгласили за среща преди няколко часа, но ще откажат плановете без да им мигне окото. Скорпионът обича да поставя себе си на първо място и е много вероятно да ви се обади и да каже, че се е разболял и това ще попречи на излизането. Вместо това обаче той ще се прибере вкъщи и ще си пусне любимия сериал.

марица