Home » Забавно » За късмет: Подстригвайте се само в четвъртък и събота
Подстригвайте се само в четвъртък и събота

За късмет: Подстригвайте се само в четвъртък и събота

Магията на подстригването на косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото, научи presa24.

Ако сте преживели неприятна раздяла, позор или унижение, задължително е да отрежете част от косата си, пише retro.bg. Това ще ви помогне. Посетете фризьорски салон, като предварително изхвърлите всички проблеми от главата си. Най-добрите дни за подстригване са четвъртък и събота. Когато седнете в стола на фризьора, отпуснете се и се потопете изцяло в мечтите си.

Мислете само за хубави неща, изгонете от главата си мисълта, че промяна може да не се получи. Ако пък сте решили вие да се подстрижете сами, постоянно си повтаряйте наум: „Нека старото и лошото си тръгне и освободи път на по-доброто”. Ако можете да вземете от фризьора косата си, върнете се вкъщи, изгорете я и кажете: „Старото изгаря, пепелта отлита, щастието ми идва”. Ако ви е зарязал любимият човек, а не можете да забравите това, отрежете косата си колкото се може по-късо и задължително сменете цвета ѝ.

Ако сте руса, боядисайте я тъмна или червеникава, ако сте с тъмна коса, станете блондинка. Ако сте с права коса, редовно я навивайте на букли, ако сте къдрава, изправяйте я редовно. Важното е всеки път, когато правите промяна с косата си, да повтаряте наум, че всичко ще бъде наред и най-доброто тепърва ще се случи. Тази магия е много мощна, но с нея не трябва да се прекалява. Ако твърде често сменяте изцяло визията си, това ще отслаби действието на магията. Тази магия се ползва в крайни случаи, когато усещате, че трябва да се отървете от нещо неприятно в живота ви, което вече ви тежи прекалено много.

Марица