Home » Свят » Започна се! Отнемат лицензите на лекари, които отказват да се ваксинират!
Започна се! Отнемат лицензите на лекари които отказват да се ваксинират!

Започна се! Отнемат лицензите на лекари, които отказват да се ваксинират!

Американските лекари, които критикуват ваксините срещу COVID, рискуват да им бъде отнет лиценза от авторитарните комисии за лицензиране.

Най-малко три професионални медицински асоциации заплашват да отнемат медицинските лицензи на лекари, които се осмеляват да говорят срещу противоковидните ваксини, пишат сайтовете NaturalNews.com и LifeSiteNews.com

Почват гонения и дисциплинарни наказания

Всеки лекар, който изразява дори само скептицизъм относно ваксините срещу Covid-19, може да загуби кариерата си, ако Американският съвет по педиатрия (ABP), Американският съвет по семейна медицина (ABFM) и Американският борд по вътрешни болести (ABIM) решат да изпълнят заканите си за санкции. Трите организации са публикували съвместно изявление в подкрепа на решение от 29 юли на Федерацията на държавните медицински съвети (FSMB), което заплашва да отнеме лиценза и сертифицирането на всички лекари, които поставят под въпрос „безопасността“ и „ефективността“ на експерименталните ваксини.

„Ние от Американския борд по семейна медицина (ABFM), Американския борд по вътрешни болести (ABIM) и Американския борд по педиатрия (ABP) подкрепяме позицията на FSMB. Искаме също така всички лекари, сертифицирани от нашите съвети, да знаят, че подобно неетично или непрофесионално поведение може да подтикне съответния съвет да предприеме действия, които биха могли да изложат сертифицирането им на риск “, се казва в изявлението.

FSMB е национална организация, която представлява пълния консорциум от американски медицински съвети, лицензиращи лекарите. ABFM, ABIM и ABP са само три от многото такива медицински формати.

„Лекарите, които генерират и разпространяват дезинформация за ваксини срещу COVID-19, рискуват дисциплинарни наказания от държавните медицински съвети, включително спиране или отнемане на медицинския им лиценз“, разясняват позицията си браншовите организации.

Медицинският фашизъм се разраства в Америка, научи Преса 24

Според FSMB вече не е приемливо лекарите да практикуват медицина, ако подлагат дори на капчица съмнение „безусловни“ истини като „само ваксините могат спасят света“ и ако се стремят поне малко да информират пациентите си, че все пак ваксинирането не е съвсем безопасно. Ако не се подчинят на позицията на FSMB, те ще бъдат преследвани и санкционирани.

„Поради своите специализирани знания и обучение, лицензираните лекари притежават висока степен на обществено доверие и следователно имат мощна платформа за формиране на обществено мнение, независимо дали го признават или не“, казва FSMB.

„Те също имат етична и професионална отговорност да практикуват медицинската наука в най-добрия интерес на своите пациенти и трябва да споделят информация, която е фактическа, научно обоснована и основана на консенсус за подобряване на общественото здраве.“

Според FSMB, чиновниците нямали друг избор освен да отправят тази заплаха, тъй като твърде много лекари разпространявали „дезинформация за ваксината Covid-19“. Според FSMB е имало „драматично увеличение“ на броя на американските лекари, които се противопоставят на кампанията и тази тенденция трябвало да бъде прекратена.

Близо половин милион лекари са членове само на AFBM, ABIM и ABP.

Всички те сега са изправени пред потенциално изхвърляне от професията и мисията им, ако откажат да се подчинят на заповедите на FSMB да агитират интензивно пациентите си да се ваксинират още и още.

Нека не забравяме, че нито една от наличните в момента ваксини не е приключила с процеса на клинично изпитване. Тези процеси няма да бъдат завършени поне до 2023 г., което означава, че американските лекари по същество са принудени да разпространяват широко експериментално лекарство върху масите, сякаш е „доказано научно“, пише Naturalnews.com.

„Информираното съгласие е пренебрегнато и медицинската необходимост не се взема предвид“, предупреждава д-р Владимир Зеленко, носител на Нобелова награда, във връзка с масовото ваксиниране по целия свят. „Следователно младите и здрави хора и тези, които вече имат антитела след прекарана инфенкция, все още са принудени да експериментират с медицинска намеса, която не им е необходима“ – допълва той.

Източник: Spisanie8