Home » Клюки » Завист в 7/8: Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков СНИМКИ
Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков

Завист в 7/8: Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков СНИМКИ

Кой е професор Кантарджиев?

Предлагаме на вашето внимание автобиографията и описание на професионалния път на един от най-важните хора в Националния оперативен щаб за борба срещу коронавируса.

Професор д-р Тодор Веселов Кантарджиев е роден в София на 24 декември, 1955 година, научи presa24. Завършва Медицинска Академия София през 1981 г., като лекар. От 1981 до 1982 г. работи в гр. Белово, от 1982 г. е научен сътрудник в Катедра военна епидемиология и хигиена на ВМА.

От 1988 г. е в НЦЗПБ, последователно е ръководил лабораторен сектор, лаборатория, обединена лаборатория и от 1992 г. – Отдел микробиология. През 1986 г. придобива специалност Микробиология, през 2001 г. придобива специалност Клинична имунология и през 2004 г. специалност Епидемиология на инфекциозните болести.

Доктор по медицина е от 1991 с дисертация на тема „Имунологични методи за диагностика на системната кандидоза“. Доктор на медицинските науки е от 2008 г. на тема ”Проучвания върху етиологичната диагностика и етиотропната терапия на микозите в България”.

Докато на първа линия генерал Мутафчийски отчита ситуацията с COVID-19, на втора се подава човекът, който е напът да го измести от титулярното място в забавните шаржове и колажи, пише „България Днес“.

Изданието публикува снимки на най-новите физиономии на професора, заради които му завидя дори самият Краси Радков.

Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков Проф. Кантарджиев пунтира Краси Радков

Марица