Home » Разкрития » Забравете тези думи! Носят бедност, дългове и кахъри
тези думи носят бедност дългове и кахъри

Забравете тези думи! Носят бедност, дългове и кахъри

В повечето случаи бедността ни връхлита не заради странни стечения на обстоятелствата или банални неуспехи, а заради лошата енергия на звездите.

Най-често печелим по-малко, отколкото ни се иска, заради думите, които привличат бедността като магнит, видя presa24.

Силата на мислите и думите е способна да промени както бъдещето, така и настоящето. От това какво говорим и как го казваме, зависи страшно много!

Беден

Не казвайте за себе си или за някой от близките си: „Аз съм беден“, „беден“ или „бедничкият“. Тази дума наистина може да ви направи бедни и неуспешни. И привлича проблемите, неуспехите и дълговете като магнит.

Не казвайте „По-беден съм от него“. Тази фраза винаги може да си намери синоним или заместител. Ако не го направите, излизането от финансовата дупка, в която сте попаднали, ще бъде страшно трудно!

Няма

Всеки знае, че за да получи нещо, трябва да даде нещо в замяна. Ако отговаряте на хората с отказ, не е изненадващо, че Вселената прави същото, забавяйки положителната енергия, която помага да забогатеете.

Ако сте принудени да откажете поради определени обстоятелства, тогава не казвайте „не“. Кажете нещо друго, например: „Съжалявам, следващия път“.

Ако често казвате „не“, можете да навлечете неуспех както върху себе си, така и върху семейството си.

Господар, началник

Може да имате човек, който ви дава работа, но не бива да го наричате началник или още по-малко господар. Това ще се отрази много лошо на самоопределянето ви, защото в известен смисъл всеки от нас си е шеф.

Не поставяйте никого над себе си, за да не загубите увереността и силите си. Трябва да запомните, че всичко зависи от това как работите и какво правите. Правите го за себе си!

Вместо тези две думички, можете да използвате просто „работодател“, „човек на по-висока позиция“, „шеф“ или пък бащиното му име.

Длъжен

На касата в магазина е много популярно да питате: „Колко ви дължа?“. На пръв поглед в това няма нищо опасно, но посланието е доста странно. Не си струва да се вкарвате в дългове, защото думите имат особена сила.

Също така не трябва да казвате „длъжен съм“. Струва си да замените фразата с „трябва да“. Трябва да помагаме на родителите, трябва да се обичаме, да обичаме децата си, но не сме длъжни да правим нещо за шефа си и за компанията.

Ако спрете да повтаряте това, можете да се отървете от дълговете, да изплатите ипотеката, бързите заеми и т.н.

И нещо изключително важно! Парите са нещо, което получавате за своя труд. Те са въплъщение на вашите усилия, затова не трябва да се отнасяте към тях пренебрежително и да ги наричате с жаргонни думи като мангизи например. По този начин вие обезценявате себе си!

Наричайте ги „парички“, „моето богатство“… Това е полезно за тези, които работят здраво. Така ще увеличите производителността си в пъти и приходите си, разбира се.

Освен това, ако се отървете от тези думи в речника си, може да започнете да губите много по-малко пари без причина!

Марица