Home » Свят » Жертви на красотата: Майка и дъщеря пръснаха цяло състояние да се тунинговат. На снимките преди няма да ги познаете (Снимки)
Жертви на красотата: Майка и дъщеря пръснаха цяло състояние

Жертви на красотата: Майка и дъщеря пръснаха цяло състояние да се тунинговат. На снимките преди няма да ги познаете (Снимки)

Грешното разбиране за красота, на което робуват съвременните жени, ги кара понякога да стигат до крайности в преследване на идеала.

Но някъде в процеса те губят представата за реалност и резултатът често е трагичен. Такъв е случаят с тези майка и дъщеря от Обединеното кралство, които очевидно са прекалили в усилията си да бъдат като любимата си знаменитост, Кейти Прайс, и на всичкото отгоре обожават неестествения си вид!

майка и дъщеря със силикон

Промяна във външния вид

Джорджина Кларк и дъщеря й Кайла Морис искали да изглеждат като любимия си модел Кейти Прайс, разбра Преса 24. Ето снимката й!

Кейти Прайс

“Аз буквално се влюбих в Кейти! В края на краищата, тя беше толкова красиво различна от другите жени. Тя беше истински идеал –  споделя Джорджина Кларк. От този момент жената решила да стане като своя идол.

Затова тя пръснала над 86 000 долара, за да „тунингова” себе си!

майка и дъщеря тунинговани

Само за посещения в солариума дамите пръснали 8 000 долара.

майка и дъщеря с корекции

Джорджина и Кайли си сложили гръдни импланти, филъри в устните и скулите, екстеншъни в косите си и избелили зъбите си.

майка и дъщеря с пластика

– Майка ми беше като обсебена, така че реших да изпълня мечтата й, но не знаех как да платя за всичко това”, казва Кайла Морис. Тогава тя решава да напусне училище и да започне да припечелва пари като стриптизьорка. Майката не е против този начин на работа за дъщеря си.

момиче с джуки

майка и дъщеря кифли

Жените няма да спрат дотук и смятат още да подобрят външния си вид.

руси жени

„Когато с майка ми ходим по улицата, всички се обръщат и говорят за нашите големи устни. Но за нас те не са достатъчно големи. Пластичната хирургия ни приближава една до друга. Искаме да имаме големи гърди, големи задници и искаме да бъдем като Барби ”, казва Кайла Морис.

Ето и снимките им „преди“:

майка и дъщеря

майка с децата си

жена с дъщеря си

А може би майка и дъщеря всъщност правят правилното и в преследването на една мечта всички средства са позволени?

руси майка и дъщеря

Как намирате преобразяването на Джорджина и Кайла? Станали ли са като своя идол?