Home » Life Story » Жената опита супата, приготвена от съпруга ú, и разбра, че той ú изневерява!
Жената опита супата

Жената опита супата, приготвена от съпруга ú, и разбра, че той ú изневерява!

Истината казва, че почеркът на жената може да бъде разпознат по начина, по който готви, припомня presa24.

Всяка жена влага собствени съставки, за да направи това ястие специално.

Ето една необичайна история, в резултат на която простата супе се превърна в доказателство за изневяра.

Алина и Дмитрий живееха в малък провинциален град. За нова порция зеленчуци те отиват не на пазара, а в собствената си градина. И така на този ден Алина отиде да набере разни неща от градината, за да приготви хубава супе за любимия си съпруг, Дима много обичаше да яде това ястие вечер, когато се умори от работа.

Жената вече беше събрала всички необходими неща и искаше да сложи месото за бульона, когато се подхлъзна на градинската пътека и падна. Алина отдавна молеше съпруга си да смени липсващата плочка, защото след дъжда пътеката стана много хлъзгава.

Изглежда, че е паднала толкова лошо, че имаше и контузии. Кракът набъбна за миг и жената реши да извика такси и да тръгне към спешното. Лекарите диагностицираха фрактура с изместване и тя трябваше да остане в болницата няколко дни.

Алина се обади на съпруга си, за да каже, че е в болницата и че изпратила детето при майка си, за да не пречи на почивката на Дмитрий. Тя съжали, че няма време да сготви супата и изпрати SMS за рецептата за ястието, още повече, че всички съставки вече са набрани и в хладилника.

Дмитрий не отговаряше на обаждания цяла вечер. Алина си помисли, че съпругът й е изтощен от готвенето и си е легнал рано. На следващия ден тя поиска да се прибере и помоли съпруга си да я вземе.

Дмитрий през цялото време говореше каква вкусна супа има. Той толкова апетитно разказа, че жената със поиска да опита.

След пристигането си Алина си сипа 1 чиния и веднага заподозря, че нещо не е наред. Факт е, че в супата имаше чушки. Алина мразеше този зеленчук, затова не го е написала в рецептата на съпруга си, а най-лошото беше, че не го отглеждаше в градината си. Но съседката й Ирка имаше и във всяко ястие жената слагаше чушки.

Алина отиде при съпруга си и директно попита: „Какво прави Ирка тук снощи? Нямаше ли да можеш без нея? Помогна ли тя да сготвиш? Какво друго правеше тя?

Съпругът в началото беше объркан, а след това реши да не лъже жена си и да каже истината: колко мързелив е да готви и помоли съседката да сготви супата. Тогава жената решила да опита от полученото ястие и направо останала за една нощ.

Дмитрий се закле, че това е първият и последният път, но Алина не му повярва. Тя го помоли да си събере нещата и да отиде да живее при съседката, заедно със злополучната супа в тенджерата, така че любовниците да хапнат нещо.

 За Жената