Home » Life Story » Жената, която отгледа 600 деца и казва, че ги обича „като свои”
Жената която отгледа 600 деца и казва

Жената, която отгледа 600 деца и казва, че ги обича „като свои”

Жената отгледа 600 деца и казва, че ги обича „като свои”, видя Преса 24

Широка душа!

Възпитанието дори на едно дете може да бъде трудна работа за всеки родител и тази жена от Айова отгледа над 600 деца за почти 50 години.

75-годишната Линда Херинг безусловно осигурява храна, дрехи, медицински грижи и, разбира се, любов на стотици осиновени деца от 70-те години.

Когато Херинг започва да отглежда децата си, тя успява да комбинира това с грижата за възрастните хора, работа като нощен пазач в местно училище и доброволческа дейност. Тя беше доброволец в продължение на няколко десетилетия.

От стотиците осиновени деца, които Линда Херинг взима под крилото си, много от тях имаха редица заболявания и специални нужди, но това никога не спря жената.

Линда отглеждаше предимно малки деца и деца със специални медицински нужди.

В гаража си тя имаше десетки чекмеджета с дрехи, маркирани с размер.  Никой не трябваше да се притеснява, че детето на Линда ще остане без дрехи, дори ако идва само с това, което носи.

Антъни Херинг, която беше на 3 години, когато беше осиновена от Линда, казва, че е трудно да се опише влиянието й с думи:

„Тези деца обикновено се взимаха от нефункционални семейства, а тя ги вземаше, даваше им топло легло, чисти дрехи, топла храна и любов.

Тя се стараела да спасява семействата. Не разделяйте братя и сестри. Помага на биологичните родители да се променят, така че децата им да бъдат върнати.

Линда ХерингНа стената в хола има снимки на всяко дете, което е отгледала ”

Пет от биологичните деца на Линда Херинг и тримата й внуци продължиха работата си, като станаха приемни родители.

„Обичах всички, сякаш са мои собствени деца“, казва Линда Херинг.

През октомври 2019 г., поради здравословни проблеми, Линда реши да спре дейностите си. И тази седмица тя бе отличена от Надзорния съвет на окръга Джонсън.

Източник: За жената