Home » Разкрития » Ето как Мария Силвестър свали 10 кг за месец
как Мария Силвестър свали 10 кг за месец

Ето как Мария Силвестър свали 10 кг за месец

Мария Силвестър е възвърнала идеалната си форма само за месец и половина, научи presa24.

След като бе напълняла безобразно, водещата на „Бригада Нов дом“ се взе в ръце и успя да свали цели 10 килограма с цената на железен хранителен режим – отбелязва изданието.

Ключът към успеха на чаровната тв звезда е липсата на каквито и да е въглехидрати в менюто ѝ – разкри наскоро самата тя. Това се налагало не просто за да бъде стройна и красива, а защото страда от инсулинова резистентност. След като в края на миналата година качи доста килограми, тя се подложила на изследвания, които доказали този проблем. Заради него водещата рискувала да развие диабет. Вместо да чака положението да стане необратимо, решила да ограничи всичко сладко и тестено в чинията си.

Преди дни Мария Силвестър даде подробни обяснения за менюто си на своята страница в Инстаграм.

„Сутрин закусвам яйца или кисело мляко с малини, къпини или боровинки. Без захар, мед, стафиди и прочие неща! Следобед – месо със салата или задушени зеленчуци – пиле риба! Вечер – много по-малко от същото. Ако не ми се яде, пропускам. Но пия много вода и чай, без алкохол и газирано, сиропи, сокчета и фрешове“ – описа диетата си водещата.

Марица