Home » Клюки » Ето как изглежда днес Галя от дует “Каризма” на 41. Чаровницата в ново амплоа (Снимки)
Ето как изглежда днес Галя от дует “Каризма” на 41

Ето как изглежда днес Галя от дует “Каризма” на 41. Чаровницата в ново амплоа (Снимки)

Няма как да не си спомняте легендарния дует “Каризма”, който даде на музикалната сцена у нас Миро.

Всъщност това е един от най-успешните музикални тандеми изобщо у нас, а хитове като “Рискувам да те имам”, “Минаваш през мен”, “Колко ми липсваш” и досега нямат равни.

Докато всички следим музикалната кариера на Миро, то за Галя Курдова, която все още е по-известна като Галка за повечето, не се знаеше почти нищо в последните години след разпадането на дуета.

Галя Каризма днес

Но ето, че нежната половинка на “Каризма” се кани да се завърне, при това – триумфално.

Певицата си дойде в България специално заради участието си в ” Като две капки вода “, след като буквално до вчера живееше в Лондон. На пресконференция по повод старта на новия сезон на риалитито, чаровната изпълнителка показа, че е успяла да съхрани младостта си. В момента Галя е на 41 години, но определено те не й личат. Дори не прави впечатление да се е подлагала на козметични интервенции с ботокс и филъри.

Галя от Каризма днес

“От негативни реакции по повод участието ми в шоуто не се плаша, защото това не ме  впечатлява. В последните 7-8 години дори и не чета какво пишат за мен. Радвам се, че чрез “Като две капки вода” ще мога да се опозная с по-младите си колеги, като Дара например”, каза пред HotNews тя. Тъй като харесва много Мадона и винаги се е възхищавала на проектите й, ще се радва да влезне в нейния образ чрез продукцията на Нова телевизия.

В “Капките” този сезон ще видим и Димитър Маринов, актьорът нашумял след участието си в холивудската продукция “Зелената книга”, спечелила “Оскар” за най-добър филм миналата година.

Бившата творческа половинка на Миро призна, че се е оттеглила от сцената преди години, за да се отдаде на личния си живот. Заминала за Англия, тъй като искала да изживее любовни емоции далеч от публичното пространство. “Отидох в една част на света, където нямаше кой да ме разпознае. Исках да имам свой личен живот, да изживея свои нови неща, вълнения, любов. Това ти дава много лична свобода”, отбеляза още певицата от Ямбол.  Малко преди да получи предложението да участва в “Капките”, сънувала, че е на голямата сцена.

Галя Курдова

“На Маги Халваджиян е много трудно да му откажеш. Респектът ми към него е голям. През годините с “Каризма” и него сме работили не веднъж”, обясни тя. В началото на пресконференцията пък самия продуцент на шоуто разказа, че заради разстоянието се е наложило да проведат няколко дълги разговора с Крудова по скайп. На въпроса “Виждаш ли се като един от финалистите в “Капките”?”, тя отговори:

“Не съм мислила затова. Аз съм човек, който винаги ще даде предимство на по-младите и нови артисти. Харесвам ги, смятам че в момента българската музика звучи толкова модерно, че ще се радвам да бъда част от новото звучене”, допълни още тя.

За предстоящи солови проекти или такива с “Каризма” Галка не е мислила, но не са изключени. “Не знам какво ще е времето следващата седмица, така е и в творчески план. А Миро е непридвидим, той е интересна личност. И двамата сме креативни, ако се случи да направим нещо заедно след толкова години, за мен ще е приятно изживяване”, категорична е тя.

Източник: За жената