Home » Зодии » Ето какво предсказват звездите за първия месец от новата година: Вижте своя месечен хороскоп за януари 2020
месечен хороскоп за януари 2020

Ето какво предсказват звездите за първия месец от новата година: Вижте своя месечен хороскоп за януари 2020

Новата година ще дойде с летящ старт на финансовия фронт за няколко зодии, които ще започнат 2020 по най-добрия възможен начин и ще бъдат на гребена на вълната, припомня presa24 .

Доброто начало на годината ще е още един повод да се замислят за смяната на жилището или местоживеенето.

Овен

Представителите на зодия Овен през януари, трябва да бъдат много внимателни с непознати хора. Януари, ще е богат на измами във взаимоотношенията и неизпълнени обещания.

За да не се отклоните от правия път и да не се изгубите в дебрите на проблемите, е препоръчително да бъдете по-разумни и да избягвате негативните личности. Този месец е най-добре да прекарвате времето си, в кръга на близки роднини и приятели. Събиранията, съвместните празници, това е, от което се нуждаете.

В работата се вслушайте в мненията на другите и погледнете под различен ъгъл на нещата. Бъдете възможно по-отворени – и ще успеете. През този период, ви очакват добри перспективи за професионално развитие. Ще може да разширите своите хоризонти и да направите полезни контакти. В личния живот настъпват промени. Някой ще решат да се разделят, други да заживеят заедно, а трети ще узнаят за предстоящо допълнение към семейството. Ще има и възможност да закупите собствено жилище.

Любов и семейство

През януари, дори и тези които имат силна и дълга връзка, могат да преживеят зимен хлад в отношенията. Ще бъдете ревниви, недоверчиви, подозрителни и обидени. Някои двойки, ще искат да прекратят връзката си, но следващия месец ще разберат, че са направили грешка. Така че, не прибързвайте с вземането на важни решения. Ако не успявате да бъдете мили и позитивни, поне не наливайте масло в огъня.

Необвързаните рискуват да се запознаят с фалшив човек, който скоро ще ги предаде или изневери. Друга възможност е да се сблъскате с несподелена любов и това да доведе до скръб, депресия и апатия. Затова не насилвайте събитията и не доверявайте тайните си на непознати. Щастието ще ви се усмихне на пролет, така че, не се обезсърчавайте, а се забавлявайте с приятели. Работете върху себе си. Обърнете внимание на по-възрастните роднини, родителите, може би не сте ги посещавали отдавна. Вероятно се притесняват да ви молят за помощ. Помогнете им, доколкото можете, от това нищо няма да загубите, само ще спечелите положителна карма.

Кариера и финанси

През януари са възможни проблеми в работата. Вероятно ще ви следят какво говорите, а вие трудно ще устоявате да не изразите своето мнение. Ако не искате да се карате с началниците, дръжте устата си затворена. Гъвкавостта, ще е вашият коз през този месец. Вашата задача е да работите хармонично и да не допускате грешки. Също така, не разкривайте тайните си пред колегите и със сигурност не започвайте офис роман. Препоръчително е да останете в сянка и да изчакате благоприятния период, той е точно зад ъгъла…

Бизнесмените, ще трябва да се борят за място под слънцето. Има голям шанс, за крупен провал, така че не рискувайте с големи суми пари. Избягвайте да подписвате нови договори и не взимайте роднини във вашата фирма, иначе е възможен голям скандал. Пазете спестяванията си, не ги харчете за ненужни неща. В края на месеца се очаква малка печалба, която ще дойде точно навреме. Ще може да осъществите финансовите си планове, но само ако не ви пречат недоброжелателни партньори.

Телец

Представителите на зодия Телец, ги очаква доста работа през януари, но труда ще им носи удовлетворение и отлични резултати. Много от вас ще постигнат това, което искат, но ще изразходват много усилия и енергия. В трудни моменти, ще получите значителна подкрепа от приятели и роднини. Отблагодарете им се подобаващо.

По отношение на финансите през януари, ще трябва да спестявате, но това не е причина да се лишавате от радостите на живота. Забавлявайте се икономично и се срещайте с приятели.

В личния живот, ще имате достатъчно от всичко – и рутина и романтика. А ако във вашият живот нуждата от промяна е узряла, не губете време – правете запознанства и флиртувайте.

Любов и семейство

През януари, необвързаните могат да срещнат интересен човек. Той ще бъде тайнствен, загадъчен и чаровен. Вашата задача ще е, да се държите на положение и да не се поддавате на чувствата, защото безразсъдните действия сега няма да са подходящи. Новата романтична връзка, трябва да започне постепенно. Може би, най-добре ще е в началото да изградите приятелски отношения и едва след няколко месеца, да направите решителни стъпки към любовта.

Семейните представители на знака, ще бъдат изненадани от поведението на втората си половинка. Ще откриете не много приятна истина, която трябва да приемете за даденост. Не бързайте, веднага да вдигате скандал. Спокойните семейни разговори, ще ви помогнат да възстановите старите чувства и да преживеете несгодите. Дългият брак, ще спасят децата. Тяхното възпитание сега, ще изисква специално внимание. Именно общите проблеми, ще закрепят разклатената връзка. Наскоро сключилите брак, най-накрая ще станат родители. Раждането на дългоочакваното бебе, може да се случи в първите дни на месеца. Подгответе се предварително и помогнете на половинката си морално.

Кариера и финанси

Вашата работата, със сигурност ще даде първите си плодове до края на месеца. Ще бъдете доволни, но и изтощени. Възможно е да завършите дългосрочен проект. Бизнесмените ще могат да сключат изгоден договор за дългосрочно сътрудничество. Има голяма вероятност от измама, така че внимателно четете всички документи, преди да подпишете. Безработните, могат да получат шанс, за работа в реномирана компания. Трябва да се стараете колкото е възможно повече и да покажете най-добрите си качества, тогава позицията ще е ваша. Не се опитвайте да започвате любовен роман, на новото работно място, сега ще ви наблюдават.

Финансовото положение през януари, няма да е много стабилно, периодите на късмет, ще се редуват с неуспех. В „черните“ дни, ще ви се струва, че нищо не може да се оправи. Това обаче не е така. Достатъчно е, да избягвате хазарта, спекулациите и да контролирате любовта си към излишества. Така към края на месеца финансовата ситуация, ще се стабилизира. Ще усетите, че стоите здраво на краката си. Може също да си осигурите допълнителна материална подкрепа, чрез дистанционна работа. Някои творчески личности, ще реализират старите си проекти и ще спечелят прилична сума пари.

Близнаци

През януари 2020 г. представителите на зодия Близнаци, ще бъдат пълни със сила и енергия. Като подарък и интуицията ще се пробуди у вас. Ще може да предвиждате мислите и действията на другите хора. Такива способности ще ви помогнат да се справите с трудното ежедневие и да обърнете всяка ситуация в своя полза. По отношение на личния живот, колкото повече време посветите на дома, толкова по-хармонични ще са отношенията в семейството.

Въпреки че е обичайно да свързвате началото на новата година, с началото на нови възможности в живота, не е препоръчително да бързате с промените. Влиянието на миналото ще е твърде силно, ще има недовършени дела, връзки, които ви тежат, въпроси на които не сте си отговорили. Не насилвайте събития – нито в любовта, нито в работата. Всичко ще бъде дори по-добро, отколкото си представяте, стига да успеете да избегнете фалшивия старт.

Любов и семейство

За влюбените представители на знака, януари ще е равномерен месец, който няма да донесе неочаквани емоции или признания. Възможно е да трябва да вземете важно решение с партньора си. Неочаквани резултати обаче, няма да има. Ще искате спокойствие и тишина. И ще изисквате същото от любимия си. За необвързаните през януари, не се предвижда съдбовна среща. Дори зараждащите се отношения, ще бъдат изпълнени с противоречия, което в крайна сметка ще доведе до тяхното разпадане. Ако успеете да се влюбите един в друг, тогава трябва да си дадете шанс, без да насилвате нещата.

Януари ще донесе на семейните дългоочаквано възраждане в чувствата. Планирайте съвместна почивка или пътуване в страната – всичко ще се развива чудесно! Също така, ще трябва да обърнете внимание на приятелите и роднините. Някой от обкръжението ви ще изпадне в лоша ситуация и ще иска вашата помощ, не му отказвайте, ще ви се върне в пълен размер.

Кариера и финанси

В работата е възможно да има известно затишие. Успешно сте приключили делата си от миналата година, което означава, че сега е моментът да се отпуснете. Починете си и чакайте нови задачи. За да не губите времето си, подобрете уменията си. Заемете се с нещо, което отдавна искате или се занимавайте с любимото си хоби и печелете пари от него. Безработните, ще се окажат на прага на нова позиция. Ще ви предложат изгодна работа. Не пропускайте този шанс и същевременно изчакате известно време да придобиете опит. Не бягайте пред влака, а спокойно изчакайте своя шанс.

Тези които имат собствен бизнес, могат да се отпуснат и да работят в спокоен ритъм. Насладете се на спокойно време, без да се тревожите. След 11 януари не пропускайте шанса да установите бизнес отношения с важни хора. В бъдеще, те ще ви станат добри сътрудници и ще помогнат по много важен въпрос. Във финансовата сфера, не се очакват загуби. Материалната страна, ще бъде стабилна. Следете само за разходите си и не харчете пари за големи покупки. Сега не е време за закупуване на недвижими имоти или коли. Съществува риск от закупуване на нещо с ниско качество.

Рак

През януари представителите на зодия Рак, ще се радват на всичко, което се случва наоколо. Ще сте истински весели, активни и позитивни. Годината ви гарантира успех във всички области, основното е да не се страхувате да прекрачите границите, които сте си поставили. Работата, ще бъде не само начин за получаване на пари, но и средство да изпъкнете. Най-голям успех ще постигнете, именно благодарение на творческия си подход към всеки проект или задача.

Въпреки успехите в работата, през януари, семейството и дома, ще бъдат на първо място. Заради близките си, ще сте готови на всичко. Само, не давайте нереалистични обещания. У дома ще цари хармония и взаиморазбирателство. в края на месеца ви очаква много приятна изненада. Може би партньора, ще ви поднесе неочакван подарък. Не е необходимо да връщате жеста на вашият любим, ще са му достатъчни радостните ви емоции.

Любов и семейство

Началото на 2020 г., е възможно да донесе страхотни новини за влюбените, може би скоро ще станете родители. Бременността и раждането, ще бъдат успешни, така че не се страхувайте от тази новина. Насладете се на събитията и чакайте промяна. Тези, които отдавна са потънали в джунглата на сложните отношения, най-накрая ще сложат край. Не се страхувайте от неизвестното и самотата. Затварянето на една врата, със сигурност ще отвори нова. За да повишите настроението си, погрижете се за себе си и променете имиджа си.

Семейните представители на знака, трябва да обърнат по-голямо внимание на роднините, може би не им отделяте нужното време. Някой около вас, ще се възмущава, заради пренебрежението. Опитайте се да намерите време за личен живот, както за приятелите, така и за семейството. Прекарайте януарските празници заедно с най-близките си, излезте извън града, посетете интересни места и се забавлявайте.

Кариера и финанси

Възможно е през януари, да се наложи да правите труден избор по време на работа. Ще трябва да поемете допълнителни задачи и отговорности, но това ще ви бъде от полза. Не отлагайте трудните задачи за неопределено време, опитайте се да разрешите всички проблеми, в момента на възникване. Сега шефовете, наистина ще разчитат много на вас, така че оправдайте очакванията. Ако седите скръстили ръце, тогава повишението ще ви подмине.

Безработните, ще бъдат в пасивно търсене. Може и да не получавате планина от предложения, но това не означава, че трябва да седите и бездействате. Преглеждайте свободните работни места, усъвършенствайте се, ходете на интервюта и трупайте опит. Много от вас, все още не са изяснили, какво точно искат да работят. Тези които заемат по-висока позиция, трябва да са много предпазливи, сега лесно могат да ви изкарат от строя. Затова наблюдавайте колегите и не допускайте сплетни по свой адрес. Стриктността и недоверчивостта, сега ще са ви от полза.

Лъв

Представителите на зодия Лъв, ги очаква нов период в живота. Това може да е раждането на дете, емоционален изблик, началото на романтична връзка и много повече. В началото на месеца, ще усетите че може да предвиждате ситуациите. Интуицията ви ще бъде изключително силна, което означава, че ще може да избегнете трудните и неприятни моменти.

През януари, може да се изправите пред дилема. Ако напуснете работа, приходите ви ще са застрашени. Да вложите всички сили в кариерата? Тогава няма да имате време за личен живот. Решението е, в разумния баланс. Планирайте дейностите си на работа, общувайте, блестете, срещайте се с приятели по празниците. Всичко, което посеете сега, ще поникне прекрасно след известно време.

Любов и семейство

Семейните представители на знака, ще се къпят в разбирателство, романтика и обич. Вашият партньор, ще се промени към по-добро, както и самите вие. Ще искате да обичате и да се грижите за любимия човек. През януари има голяма вероятност, за появата на нов член на семейството. Готови сте да станете родители, което означава, че може да се справите с всякакви битови трудности. Основното нещо е, не се обезсърчавайте и не обвинявайте близките за липса на подкрепа.

Влюбените, може да се чудят докъде може да ги доведат емоциите. В пристъп на чувства, сте способни на най-дръзките дела. Новите отношения, ще се развиват според очакванията. Насладете се на този прекрасен период и плувайте в комплиментите на втората си половинка. Необвързаните, ще има възможност да срещнат интересен човек. Вероятността за създаване на силни и стабилни отношения е много голяма.

Кариера и финанси

Вашият енергиен потенциал, няма да позволи на нито един противник да ви стигне. Винаги ще бъдете една крачка напред. Очаква ви добро партньорство и изгодни предложения. Само не влизайте в съмнителни приключения. Въпреки че ще излезете сухи от водата, дълго ще помните този житейски урок. Ако някой на работа поиска да развали репутацията ви, не позволявайте това и грубо пресечете всякакви сплетни срещу вас. Трябва да сте подготвени за всякакви атаки и да имате няколко козове в ръцете си.

Тези които имат собствен бизнес, може да водят тежка борба с конкурентите. Няма да имате равни, при всякакви трудни ситуации, обстоятелствата ще са на ваша страна и ще спечелите много. Само не приемайте непознати хора или роднини като партньори, в противен случай няма да избегнете загубите и скандалите. Безработните най-накрая ще намерят достойна работа и следващия месец, финансовото положение ще се подобри. Междувременно пестете пари и бъдете по-икономични.

Дева

Началото на 2020 г., за представителите на зодия Дева, ще донесе дългоочакваните плодове. Най-накрая ще успеете да завършите успешно дългогодишен бизнес проект. Ще може да реализирате желанията си в живота и лесно да преодолеете трудностите. Първият месец на годината ви обещава много повече, дори това което не сте очаквали.

През януари е добре да не планирате нищо ново, завършете старите дела и след това. поглезете половинката си с подаръци – това ще е от полза за връзката. След като свършите домакинската работа и отдадете нужното внимание на любимите хора, си починете и оставете време само за себе си. Наспете се, купете си куп нови тоалети и често излизайте с приятели, забавлявайте се пълноценно. Сега имате нужда точно от това.

Любов и семейство

Тези които наскоро са започнали отношения, ще преминат на ново ниво. Някой двойки, могат да се сблъскат с недоразумения и проблеми в партньорството. Не показвайте своята диктаторска природа. Бъдете мили и спокойни, в противен случай ще изплашите избраника си, който, между другото, идеално ви подхожда. Тези, които току-що са срещнали своя човек, е добре да не насилват събитията и да се насладят пълноценно на периода.

Семейните трябва да разредят скуката и често да излизат на съвместни събирания с общи приятели. Може би отдавна не сте пътували до друг град при роднини, януарските празници са създадени точно за това. Посетете по-възрастните си роднини, укажете им внимание и им напомнете колко ги обичате. От това пътуване ще получите максимално удовлетворение и душевно спокойствие.

Кариера и финанси

По отношение на кариерата, ще искате да отхапете най-голямото парче. Но не забравяйте, че след това, ще трябва и да го сдъвчете. Може би, ще поемете непоносимо бреме върху плещите си. Не се стеснявайте да молите колегите си за помощ, те винаги ще ви помагат, а шефовете ще ви подкрепят и насърчат. Преди да започнете задачата, разработете стриктен план, тогава трудности няма да възникнат.

В края на месеца, ще получите щедра награда и похвала от началниците. Това обаче, не трябва да се отрази на вашата гордост. Не си слагайте корона, скромно благодарете на колегите за съдействието и се заемете със следващата задача. Финансовата ситуация ще бъде повече или по-малко стабилна. Няма да си позволявате да правите големи покупки, но за най-необходимото, средствата ще са напълно достатъчни. На многолюдни места внимавайте за портфейла си, има вероятност за загуба или кражба.

Везни

Много врати ще бъдат отворени, пред представителите на зодия Везни през януари. Годината ще е благоприятна за разработването на нови проекти и реализиране на начинанията. Сега роднините и приятелите, ще ви помагат много, а обстоятелствата ще са на ваша страна. Ще постигнете добри резултати и ще реализирате отдавна замислени желания в живота си.

Януари, ще трябва да премине без никакво напрежение. Отървете се от онези приятели, които са по-лоши от врагове и не се оставяйте да ви използват. Оставете си повече време за почивка и правите дългосрочни планове – сега е моментът за това. Изборът ще бъде ваш, във всички важни области от живота. Но малко по-късно, през годината.

Любов и семейство

Влюбените представители на знака, ще са готови да решат всички проблеми на своята половинка. Във вашите отношения, ще властват хармонията и разбирателството. Проблемите, ще ви се струват незначителни. Няма да искате да търсите чувства настрани, всичко ще бъде достатъчно в собствените ви отношения. Вашият партньор ще бъде искрен, мил и разбиращ.

Семейните представители на знака, ще прекарат празниците в тесен семеен кръг. Няма да искате шумни компании. Добавете към идилията си и малко романтика. Няколко романтични вечери със съпруга, ще предадат пикантност на връзката. Ако сте завладяни от пристъпи на ревност, опитайте се да се успокоите, тъй като подозренията са безпочвени.

Необвързаните трябва да станат по-кокетни и активни. Може би сте забравили какво е флирт? Не се страхувайте да ходите на срещи и приемате комплименти. Ако връзката не се развие, то поне ще натрупате безценен опит.

Кариера и финанси

В областта на кариерата и бизнеса, всичко ще върви гладко. Ще може да изпълните месечния си план, да сключвате печеливши договори и да подписвате важни документи. Ще успеете също да комбинирате кариерата и личния живот, намирайки време за всичко.

Но трябва да сте предупредени, не започвайте любовен роман на работа, в противен случай няма да избегнете мръсотията, която вашите колеги ще излеят върху вас. Съсредоточете се върху важните задачи. Сега има шанс, да ударите джакпота и да спечелите добри пари. В трудни и неразбираеми ситуации, не се колебайте да се обърнете към началниците за помощ. Вие също ще бъдете на висота и към вас, ще се редят на опашка за съвет.

Безработните, ще могат да кандидатстват за достойна позиция. Направете компетентна автобиография и не се стеснявайте пред работодателя. Покажете, най-добрите си страни. Новото работно място може да не ви се стори много подходящо на пръв поглед, но с времето ще се почувствате точно на място.

Скорпион

За представителите на зодия Скорпион, започва период на промяна. Пригответе се да я посрещнете на прага и бъдете напълно въоръжени. Не се предавайте пред трудностите и се захващайте с всяка задача, дори ако се съмнявате в изпълнението и.

През януари, ще ви канят на гости както приятелите, така и близките роднини, но вие ще искате да заминете някъде надалече. Ако се получи, го направете, роднините няма да се обидят. Най-накрая е дошло време, да се погрижите за себе си. Не се страхувайте, че някъде няма да успеете, авторитетът ви е толкова голям, че ще ви изчакат на всички фронтове.

Любов и семейство

Влюбените представители на знака, трябва да бъдат по-бдителни към любимия си. Възможна е измама, кавга, неразбиране. Може би вашият партньор, ще се опита да скрие нещо от вас. Може да се сблъскате с горчивата истина, което ще ви разстрои. Ако не се само съжалявате и вземете твърдо решение, тогава обстоятелствата ще бъдат на ваша страна.

Семейните, ще претърпят редица промени в отношенията. Може да се разделите с партньора си за известно време, след което ще преоцените връзката си. Понякога е необходима почивка, за да разредите ситуацията и да започнете всичко отначало. Ако е възможно, отложете решаването на различни битови и финансови въпроси, откажете се да обсъждате теми, които предизвикват недоволство у партньора. Най-доброто което може да направите е, да организирате малка почивка за двамата. В този период също е препоръчително да обърнете внимание на роднините и близките си приятели. Вие сте силна подкрепа за другите и ако ви помолят за съвет и помощ, не отказвайте.

Кариера и финанси

След новогодишните празници, ще ви е трудно да съхраните работното си настроение. Ще сте отпуснати и няма да искате да мислите за работа. Въпреки това скоро работоспособността ви ще се върне към нормалното и отново ще искате да завладеете света. Но дотогава оценете ситуацията от различни ъгли и разгледайте проблемите по алтернативен начин. Завършете старите проекти и отделете време, за започване на нови. В последните дни на месеца, ще се появи добро предложение, което ще ви заинтересува. Но не бързайте да вземете решение, първо помислете.

Безработните ще почиват почти през целия януари, чак след средата на месеца, могат да се появят няколко оферти, които ще отговарят на вашите изисквания. Не се суетете, спокойно започнете работа и покажете своя професионализъм. Финансовата ситуация, ще бъде нестабилна, но ще имате достатъчно пари за живот. Нека отсъствието на милиони да не ви разстройва, защото не може да спечелите всичките пари в света. Скоро ще имате стабилен доход и допълнителни приходи от проект.

Стрелец

През януари на представителите на зодия Стрелец, ще се наложи нещо да пожертват. Не се страхувайте от промяната. Сбогувайки се с нещо старо, със сигурност нещо ново, ще го замени. Трябва да направите избор в полза на това, което е по-ценно за вас. Новата година ще започне с висок професионализъм и готовност за жертви. Ще успеете във всичко, не се съмнявайте. Ще имате време да отделите за семейството и за любимата си работа. В работата, между другото, може да очаквате повишение.

Този месец е добър за създаване на нови съюзи: приятелство, любов или сътрудничество. Но с непознати хора трябва да сте предпазливи. Необвързаните има вероятност да започнат нова връзка. Това е отлично време за срещи. Тези които вече имат партньор, могат най-накрая да се решат да сключат брак.

Любов и семейство

Обвързаните представители на знака, ще бъдат готови да правят отстъпки, както никога досега. Ще искате да запазите съюза си по всякакъв начин, така че ще започнете да работите върху характера си и скоро много ще се промени. Това ще ви бъде от полза. Любимият ще оцени вашите действия и в замяна ще ви залее с комплименти, подаръци и внимание. Семейните трябва да излизат по-често, а не да седят затворени между четири стени. Шумната компания, ще ви помогне да се отпуснете и да се разсеете от ежедневието.

Необвързаните, напразно ще се борят за нечие сърце. Вървите в грешна посока, трябва да се огледате сред познатите си за истински приятел, който скоро може да стане нещо повече. Не хабете енергията си за хора, които не се интересуват от вас, приемете го за даденост. Ако негодуванието ви задушава, опитайте се да се разсеете, като отидете на кино или в клуб с приятели. Отделете време за родителите и децата. Обърнете им повече внимание, организирайте семеен празник или отидете на съвместна почивка.

Кариера и финанси

В работата си ясно ще разбирате, какво изискват от вас шефовете. С гордост ще приемате задачите и успешно ще ги изпълнявате. За това ще бъдете високо оценени и хвалени от началниците. Само не се увличайте и помнете за семейните ценности. Търсете баланса, между кариерата и любимите хора. Възможно е да ви предложат командировка или работа в друг град. В началото подобни новини може да ви изплашат, но си струва да опитате. Новите перспективи, ще отворят безпрецедентни възможности пред вас и ще ви осигурят безценно изживяване.

Бизнесмените трябва да се възползват от момента и да не пропускат доброто време. Сега има всички шансове да сключите печеливши договори, да се запознаете с правилните хора и да наемете квалифицирани служители. Покажете се като строг и умен лидер. Не допускайте фамилиарничене и приятелство в офиса.

Козирог

Представителите на зодия Козирог, се очертава един период на несигурност, когато всичко ще изглежда наред, но няма да имате желание да продължите напред. Препоръчително е да промените възгледите си за живота и да изпробвате нещо ново. Януари ще ви научи, да си поставяте ясно целите и да реализирате поставените задачи.

Въпреки нежеланието за работа и всеобщото отпускане след празниците, ще трябва да отидете в офиса. Между другото са възможни малко раздори в семейството, но няма да е нищо сериозно. Старите, полузабравени идеи и проекти, могат да ви донесат късмет. Избирайте правилно партньорите си.

Любов и семейство

С любимия човек, ще има пълно взаиморазбирателство. Ще може да обсъдите всичко и да се споразумеете за ритъма, в който ви е удобно да живеете. Възможно е да се уплашите от бързите стъпки на партньора, към ново ниво във връзката. Не се страхувайте и приемете, че това е правилно. Ако партньорът е тестван във времето, тогава няма смисъл да се съмнявате. От опита, нищо няма да загубите, но за пропуснатия шанс ще се каете.

Семейните, ще искат мир и тишина, така че няма да си развалят настроението в спорове с половинката. За някои това ще е идилия. Ежедневието ще върви рутинно и изобщо няма да ви смути липсата на романтика. Този период е временен и с настъпването на пролетта личният ви живот, ще придоби нови цветове.

Необвързаните ще са в търсене на достоен човек. Вече сте заложили в главата си образа на бъдещия си любим и търсите човек, който отговаря на вашият модел. Струва си да премахнете стереотипите и да се опитате да експериментирате. Срещайте се и говорете с различни хора, повярвайте, ще откриете много нови неща.

Кариера и финанси

Постоянно ще се съмнявате в работата си. Ще ви се струва, че сте създадени за друго. Някои ще искат спешно да сменят работата, но не бързайте. В момента няма да намерите нищо подходящо. Изчакайте няколко седмици и всичко ще се успокои и няма да се налага да търсите нещо ново. Трудолюбивите ще получат повишение, но това ще изисква много усилия.

Безработните трябва да се вслушват в интуицията и да оставят логиката. Ако не може да намерите добра работа, опитайте се в творчеството. Може би много хора ще харесат вашата работа, а някои може дори да поиска да инвестира във вашия талант. Основното е да правите всичко с любов и да не гоните материалното.

Финансовата ситуация ще бъде несигурна, но за вас сега това не е най-важното. Опитайте се да спестите пари и не си позволявайте луксозни покупки. След новогодишните празници, ще усетите джобовете си празни, но до края на месеца ситуацията ще се нормализира.

Водолей

Представителите на зодия Водолей, ще посрещнат новата година в добро настроение. Животът е красив и е в разгара си, наслаждавайте се на щастливите мигове и дарове на съдбата. В любовната сфера ви предстои важно решение, което ще изведе отношенията на ново ниво.

През януари, всичко ще става от само себе си. Успехът ще идва не с тежък труд, а благодарение на нестандартния ви подход. Така че, само мозъкът ще трябва да напрягате. В потока на непрекъснат късмет, помнете едно нещо: сега е време да се занимавате само с най-важното. Не пръскайте силите си, по дреболии.

Любов и семейство

Влюбените представители на знака, ще искат изцяло да се посветят на любимият си. Заедно с това, обърнете внимание на поведението на партньора, може би нещо премълчава. За да не изглеждате глупаво, обмислете всичко, обсъдете плановете за бъдещето и едва тогава пристъпете към решителни действия. Може би е време, да направите предложение на любимия човек.

Семейните ще се съмняват и ревнуват, въпреки че на практика няма да имат причина за това. Ще изисквате внимание, романтика и приключения. Ако партньорът не ви разбира, може би си струва да помислите за по-нататъшният си съвместен живот. Децата, ще се нуждаят от подкрепата на възрастните, говорете с тях честно, преподайте им урок или ги научете на нещо ново. За да обедините семейството, поне за няколко дни, отидете на курорт, отпуснете тялото и душата си, може би напрегнатата атмосфера ще се разреди и всичко ще бъде наред.

Кариера и финанси

Ще достигнете безпрецедентни висоти, ако силно се постараете. Пред вас има добри перспективи, така че не бива да ги пропускате поради банален мързел. Успеха е винаги с тези, които подготвят план предварително и следват стратегията си. Затова бъдете твърди и концентрирани. Съсредоточете се върху важните дела.

Тези, които отдавна искат да сменят работата си, ще намерят подходящо място в края на месеца. Основното е, да не се страхувате да затворите старите врати и да отворите нови. Не допускайте никого във вашите проекти, за да не се сблъскате по-късно с грешки. Търсете помощ само от професионалисти и по-малко говорете и споделяйте с колегите.

Риби

Януари ще бъде месец на спомените, за представителите на зодия Риби. Ще се потопите в носталгия и ще искате да се върнете към миналото. Всичко това със сигурност е добре, но не прекалявайте с мислите, в противен случай ще останете на едно място за дълго време. Променете възгледите си, а опита от миналото прилагайте в настоящето.

Любов и семейство

През януари по отношение на личния живот, няма да скучаете. Очакват ви любовни приключения, съвместни забавления и пътувания с любимия човек, участие в празници, социални събития и приятелски партита. Конфликти през този период, са малко вероятни. Необвързаните представители на знака, ги чака начало на нов роман. В живота ви ще влезе нов човек, който ще ви даде нови, несравними емоции.

Кариера и финанси

В работата има вероятност, някой да се опита да ви спъне. Бъдете бдителни и се защитавайте, доколкото можете. Неочакван удар, може да ви бъде нанесен от колега, който ще се постарае да ви злепостави пред шефовете. Приходите ви, може да пострадат от това. Въпреки всичко е препоръчително да останете спокойни и същевременно да не доверявате своите тайни и планове на непознати хора.

Безработните ще бъдат огорчени, заради загубата на старата си работа. Ще ви се струва, че всички нови опити и интервюта са безполезни и не са подходящи за вас. Това не е така, просто не сте намерили своя път. Продължавайте да търсите и не унивайте.

Тези които имат собствен бизнес, ще усетят атаката на конкурентите. Това не е момент да се отпускате, трябва да покажете твърд характер и да се борите със съперниците. Може да се наложи да използвате нечестни методи, но няма какво друго да направите. Също внимавайте външни хора, да не примамват вашите служители.

За жената