Home » Разкрития » Ето знаците, които показват, че имате подхвърлена магия и трябва да изчистите негативната енергия
Ето знаците които показват че имате подхвърлена магия и трябва да изчистите негативната енергия

Ето знаците, които показват, че имате подхвърлена магия и трябва да изчистите негативната енергия

От presa24.com днес ще ви разкрием как да узнаете дали сa ви направили черна магия.

Човек, който е настъпил “черна магия”, който е изял или изпил нещо, в което е била “сложена” магия, често може да чувства болка в стомаха, да му се подува корема дори и след консумация на малки количества храна или напитки, а същото се случва и на празен стомах понякога.

Може да изядете “магията”, да я получите като подарък, да я настъпите. Многобройни са начините да се причини вреда на някого.

Как може да разпознаете симптомите при омагьосан човек?

Човек, често може да чувства болка в стомаха, подуване на корема дори и след консумация на малки количества храна или напитки или на празен стомах, има временни главоболия, които не минават с приема на лекарства, чувства силни болки в областта на гърдите, особено вечер до късно през нощта, липса на концентрация и сънливост, казва К.Р.

В дългогодишната си практика често съм срещал същите симптоми при пациенти, които са потърсили помощ от мен. Един мъж заминал в чужбина по работа с жена си. Там създал семейство, хармоничен брак, деца, все хубави неща … но внезапно той започнал да ненавижда жена си.

В същото време той имал тежки стомашно-чревни проблеми. Болял го стомаха, не можел да яде, нито да спи. Той не искал да отиде на лекар и искал да прогони жена си от вкъщи. Въпреки това, когато тя ми се обади разплакана и отчаяна, незабавно я утешех, защото “видях”, че нейният съпруг е здрав.

Ето какво се беше случило:

през отпуската започнал да ходи в един нов ресторант, където работела жена, която правела черни магии. Тя “огледала” нашия човек и сложила нещо в храната му. Тя го искала за себе си и щяла да успее да го постигне. В храната и кафето му слагала кръв и разни други неща, за да се влюби той в нея.

Затова той започнал да мрази жена си, а децата едва понасял, защото му приличали на малки демони, докато на сервитьорката гледал като на най-красивия ангел.

Въпреки това, доброто винаги побеждава, така и тази семейна двойка успя да победи черната магия, разказва К.Р.