Home » Клюки » Емилия прекали: Ето къде лъсна след раздялата с Башур
Емилия прекали

Емилия прекали: Ето къде лъсна след раздялата с Башур

Емилия успя да се превърне в най-коментираната певица във фолк средите, но не заради новата си песен с испански мотиви, а заради мъжа си Жорж Башур, научи presa24.

Неговият многозначителен пост „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!” на 19 февруари озадачи феновете на двойката. Объркването стана пълно, след като той смени и профилната снимка-преди тя бе с Емилия, а на 19 февруари нейно място се появи студен зимен пейзаж.

Веднага се появиха предложения за разрив между Башур и Емилия, а публикации дори твърдяха, че тя се е изнесла от семейното им жилище. Други спекулации пък твърдяха, че промяна в отношенията им няма, но Емилия така и не направи публично никакъв коментар по темата. Това явно ще стана утре пред bTV, където певицата ще гостува, за да презентира новата си песен.

Тя е записана с пълната подкрепа на Башур, който й направи добра реклама с последните си действия в социалните мрежи. В последното си интервю пред телевизия Планета от преди няколко дни, Емилия не спря да го хвали и да му благодари за подкрепата в нейните последни музикални премиери.

Песента „Джале” е с изпълнители от три държави – Кости Йонита, румънската надежда Додо и кубинецът Джей Мали. Явно успехът на парчето е изключително важен за изпълнителката и нейната половинка Жорж, която я превърна в новината №1 за отрицателно време, пише Hotnews.

Марица