Home » Life Story » Една история на ужаса: “ Баща ми ме продаваше за бутилка ракия.“
Една история на ужаса

Една история на ужаса: “ Баща ми ме продаваше за бутилка ракия.“

Има ли нещо по-хубаво за едно дете от това да има любящи родители? Днешната история на Преса 24 ще Ви накара да се замислете върху този въпрос.

Не познавам майка си и до ден днешен не знам нищо за нея. Година след като ме родила, тя избягала с друг мъж. Отгледаха ме баба и дядо, родителите на баща ми. Самият той е алкохолик, психично болен, зъл и неморален човек, който лежеше на гърба на старите си родители. Не работеше, по цяла нощ пиеше, а през деня спеше опиянен от алкохола. Крадеше пенсиите на баба и дядо, биеше ги и малтретираше.

Бях на 13 години, когато една вечер баща ми каза, че ще излезем на разходка. Качи ме в колата и някъде след 5 километра спря до някаква стара къща. Пред вратата ни чакаха два мъже. Единият от тях ме дръпна силно за ръката и преди да потънем в мрака, видях как намигна на татко. Боли ме да го кажа, но тази нощ ме изнасилиха.

Оттогава баща ми ме продаваше всеки път, когато остане без пари.

Звярът, който ме беше създал, ме водеше при клиентите и се договаряше с тях. Вървях евтино: 20-30 лв, а понякога цената ми беше бутилка ракия. За 50 лв. можеха да правят с мен каквото си поискат. Случваше се и групово да ме насилват.

Сред тези чудовища имаше и един инвалид: мъж с изкуствен крак. Докато те се подиграваха с детското ми тяло, баща ми стоеше в колата и безучастно слушаше писъците ми. Често изчезваше, а после се връщаше да ме прибере. Но не винаги. Имаше нощи, когато се прибирах сама. Вървях в мрака и ридаех от страх, болка и ужас.

Една вечер се разбунтувах.

Тогава той ме преби толкова зверски, че дни наред прекарах в леглото. Страхувах се да се оплача на баба и дядо. Притеснявах се, че ако научат истината, чудовището ще пребие и тях. Лъжех ги, че ме боли коремът, затова се превивам на две.

На кого можех да призная, че баща ми ме продава? На майка си, която не познавах и която живееше с друг мъж!? Бях сама в този кошмар. Така изминаха две години. В крайна сметка баба и дядо заподозряха, че нещо лошо се случва на редовните ни нощни разходки и сигнализираха полицията и социалните служби.

Веднъж, докато баща ми отново ме пазареше, група полицаи нахлуха в къщата на ужасите. Сега това чудовище излежава дълга присъда. Вероятно, когато излезе от затвора, ще бъде грохнал старец. Баба и дядо не можаха да понесат болката и срама, който им причини собственият им син и починаха един след друг. Изминаха години. Днес съм семейна жена. Съпругът ми е нежен и любящ. Бременна съм. Скоро ще стана майка, ще имам дете, което ще обичам безкрайно.

Имам надежда и знам, че ме очаква нов живот и светло бъдеще.