Home » Клюки » Ева Веселинова показа близнаците за първата им годинка – ето колко са пораснали! (Снимки):
Ева Веселинова показа близнаците за първата им годинка - ето колко са пораснали! (Снимки):

Ева Веселинова показа близнаците за първата им годинка – ето колко са пораснали! (Снимки):

Много почитатели на „На кафе“ страдат от липсата на Ева Веселинова в състава на панелистите. Чаровната блондинка от Сливен обаче се е отдала изцяло на най-важната роля в живота си – тази да бъде майка на близнаците Борис и Стефания, които роди преди година.

По случай първата годинка на своите дечица Ева пусна сладък пост в своя профил в Instagram.

Веселинова близнаци

„Мечтатели! Това са прекрасните ми деца и днес те стават на 1 годинка. Преди една година на този ден и час, в 9:05 и 9:06 часа, се родиха моите безценни съкровища и превзеха целия ми живот.

Още не мога да повярвам, че точно на мен се падна това щастие, но е факт! И вече цяла година изпълва и осмисля живота ми.“ – сподели гордата майка.

Стефания и Борис

„Толкова са малки, а са всичко! Толкова са крехки, а носят в себе си най-голямата сила! Слънцата на моя живот! Най-прекрасните усмивки, които се моля никога да не слизат от лицата им!“ – допълни тя.

Веселинова уточни, че ще спази и традицията да кръсти децата в деня на първия им рожден ден: „Днес те ще станат християнчета! Ще приемат едно от седемте тайнства, светото тайнство Кръщение, най-важното в живота на един човек и Бог ще ги закриля и води по пътя на светлината. Обичам ви, мои малки ангелчета!Не спирайте да мечтаете и да гледате в една посока, защото…

Щом сте двама страшно няма!!!“

В друг пост от преди няколко дни тя се похвали с първите стъпки на двамата малчугани, които са проходили доста рано.

Ева Веселинова дечица

„Борис започна да се изправя на 6 месеца. На 8 проходи.